≡ Menu

Условия за ползване

Това са безплатни директории за статии, в които можете да добавяте съдържание и да промотирате собствени продукти и услуги или просто да споделите интересна информация.

Статиите се проверяват ежедневно, и ако отговарят на правилата се публикуват максимално бързо. Забавяне може да се получи само в случаите, когато нямаме достъп до интернет.

Тук се разглеждат правата и задълженията на потребителите на сайтовете – razkazi.info, statii.info, myseoblog.org, warminaz.com, аквичоп.com и statiiki.com. Правилата са изготвени с цел да се запази качеството на директориите, нещо от което всички имаме полза.

Всеки един потребител, който се регистрира в сайтовете, автоматично се съгласява с документа и е длъжен често да проверява за актуализации на правилата.

1. Автори

1.1 След като се регистрирате можете да добавяте статии с минимална дължина 300 думи.

1.2 Имате право да поставяте до 1 връзка или споменаване на 300 думи, на всеки следващи 150 думи по още 1 връзка или споменаване, с избрани от Вас ключови думи. Споменавания на сайтове без да са линк, се броят за линкове. Връзките трябва да са тематично свързани със съдържанието на статията. Статии които отговарят на условията за публикуване, но не отговарящи на изискванията за дължина ще бъдат публикувани без линкове.

1.3 Статиите трябва да са 100% уникални и да не са пренаписани (преразказани), тоест да ги няма другаде в интернет и да не се публикуват в други директории и сайтове. Проверката се извършва с последна версия на Advego Plagiatus на дълбоко търсене.

1.4 Публикуването в социални мрежи трябва да става без дублиране на съдържанието в директорията. Текстът публикуван в социалните мрежи не трябва да е част от статиите в сайта, а да е нов.

1.5 Линкове се променят само до 7 дни след публикуване на статията.

1.6 Можете да имате до 4 тага, към една публикация.

1.7 Счупени линкове се премахват от статиите и не се заменят с нови.

1.8 Статиите трябва да са написани единствено за съответната директория – razkazi.info, statii.info, myseoblog.org, statiiki.com, warminaz.com и аквичоп.com и да не бъдат публикувани никъде другаде.

1.9 Всички статии трябва да са с уредени авторски права.

1.10 Текстът трябва да е написан на добър, граматически правилен и смислен български език. Запазваме си правото да не публикуваме и да премахваме преразказани статии и статии с правописни грешки и спиннато съдържание.

1.11 Преди да публикувате статия задължително я проверете за уникалност и правописни грешки. Ето няколко инструмента, които можете да ползвате проверка на правопис, проверка за уникално съдържание, както и един брояч на думи.

1.12 При публикуване на статии в нашите директории, ни давате правото да ги публикуваме и разпространяваме без допълнителни ограничения.

1.13 Не се допускат материали съдържащи вулгарности, хазарт, залози, съдържание за възрастни, забранени от закона неща, обиди, расизъм и други. Запазваме си правото да премахваме подобно съдържание, както и съдържание, което смятаме, че не се харесва на Google.

1.14 Линкове съдържащи ескейпвания няма да се одобряват.

1.15 Запазваме си правото да не публикуваме статии, дори да отговарят на всички правила.

1.16 Имаме право да добавяме във всички директории за статии поддържани от нас рекламни карета и връзки /линкове/ около и в съдържанието на вашата статия.

1.17 Статиите се проверяват в кратък срок, моля проверявайте дали са одобрени. Ако не са, възможно е да поставим коментар в самата статия. Статиите, които не отговарят на условията за публикуване (уникалност, качество на съдържание и т.н.), се изтриват в рамките на 1 ден след поставяне на коментара, ако има такъв.

1.18 Връзките в статиите се премахват 1 година след публикуването на съответната статия.

1.19 При системни нарушения или установен опит за измама, като скрити линкове, ползване на латиница или други, се премахват всички линкове от всички публикации на потребителя и се блокира достъпът до сайта. Системните нарушители не се предупреждават за отнети линкове.

1.20 Потребители, които не са публикували статии в рамките на 1 година ще бъдат изтривани. (01.01.2017)

2. Коментиращи

2.1 Без вулгарности, забранени от закона неща, обиди, расизъм и всякакви подобни. Запазваме си правото да премахваме подобно съдържание, както и съдържание не съответстващо на добрия тон.

2.2 Без съдържание за възрастни.

Важни правила важащи за всички директории.

Спазвайте правилата, за да бъдат всички щастливи.

Системните нарушители няма да бъдат предупреждавани за отнети линкове и спрян достъп.

Моля прочетете в какви случаи ще ви бъдат отнети линковете и спрян достъпът до сайта !!!

Ако статията ви не е публикува, някои от основните причини могат да бъдат – съдържанието не е уникално, несмислено е или е спиннато. Статията е прекалено къса и има много правописни и граматически грешки.

Преди да публикувате статия в сайта, моля проверете я за правописни грешки, копирайте текста първо в Notepad и от там в сайта. Така се избягва пренасянето на излишен код.

Екипът на razkazi.info, statii.info, myseoblog.org, statiiki.com, warminaz.com и аквичоп.com не носи отговорност за съдържанието и коректността на статии публикувани от потребители.

Запазваме си правото да променяме тези условия по всяко време, ваше задължение е да ги проверявате периодично.

error: Content is protected !!