≡ Menu

Бална рокля по поръчка

Много абитуриентки предпочитат сами да измислят модели на своите бални рокли и да ушият специална рокля за този така мечтан и вълнуващ празник на младостта и новото начало. От години майстори дизайнери и моделиери работят по индивидуални проекти за направата на облекло за баловете и влагат старание, енергия и много любов в създаването на уникално красиви рокли, които са мечта за всяка млада жена.

Да се избере дизайнер, който да създаде модел специално за вас и той да пасва на вашата фигура и вкус е наистина едно от най-добрите решения, защото все пак абитуриентския бал се случва само веднъж в живота и можете да си позволите да вложите повече пари и ентусиазъм, за да изглеждате забележително в тази единствена вълшебна вечер.

Повечето момиченца от най-ранна възраст си представят какви рокли ще носят на своя бал. Много от тях рисуват своите фантазии, изрязват снимки на звезди, облечени със страхотни рокли и планират как ще си ушият точно същата за бала. Действително вълнението и нетърпението, с което очакваме това събитие е голямо и всеки от нас иска да изпъкне и да бъде най-красив и обсипван с комплименти, независимо дали е момиче или момче.

Истина е, че в стремежа си да се отличим понякога се увличаме и прекаляваме с прекалено помпозни рокли или натруфени бижута, но това е съвсем в реда на нещата, когато става въпрос за мода. Каквото и да си говорим, модата в повечето случаи е прекалено субективна, за да се харесва на всеки и винаги се намират хора, които биха определили точно вашия модел рокля за кич или за неподходяща. Това не бива да ви кара да се чувствате зле или да ви разубеди от избора, просто защото в случаите когато сте сигурни, че дадена рокля изразява вашия стил и характер, това е вашата рокля и тя ви подхожда така както никоя друга.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!