≡ Menu

Кетъринг – произлиза от думата cater– доставям провизии, обслужвам. Кетърингът представлява услуга за предоставяне на хранителни продукти и питиета. За всеки професионален кетъринг локацията, терена и часа на събитието е предизвикателство, през което екипът трябва да премине без да нарушава спокойствието на клиента. Като цяло услугата не означава само изготвяне и доставяне на храна свързана с дадено мероприятие, а всъщност е шедьовър разказващ за комуникацията между изискана храна, стил и композиране на дадено събитие.

С правилния избор на професионален кетъринг ще бъдете удовлетворени на емоционално, вкусово и визуално ниво. Услугата се стреми да задоволи специфичните изисквания на клиентите. Цялостното обслужване на клиентите трябва да задоволи най-претенциозните, но не и да подцени по-малко взискателните.

Услугата е удобна, практична, улесняваща и най-вече придаваща характер на Вашето събитие. Често хората си мислят, че кетъринга се използва само за партита, но той е подходящ и за сватба, юбилеи, дипломиране, кръщене, банкет, корпоративни и бизнес вечери. Освен това с услугата кетъринг Вие ще спестите време, усилия и грижи. Тази нова и все по налагаща се на пазара услуга ще Ви помогне да бъдете различни, креативни, запомнящи се и дълго след това ще се говори за Вашия изтънчен повод.

Цялата тази съвкупност от идеи, цветове, вкусови качества, естетика, красиви декори, изискана обстановка, качествено обслужване и добро настроение се нарича Кетъринг.

При намиране на професионална кетъринг фирма ще получите и много ценни съвети и идеи за перфектното съчетание на качествена храна с подходящи напитки и обстановка. При използване на тази така бързо и успешно нашумяваща услуга Вие ще получите професионално и вежливо обслужване по време на Вашият важен повод и ще може да насочите цялото си внимание върху гостите и близките уважили поканата Ви. Именно за тази цел всяка добра кетъринг компания разполага с обучен персонал, който да умее да презентира храната и напитките по време на тяхното поднасяне и сервиране. Вече все по често хората предпочитат услугата кетъринг за изготвяне на сватби на открито и далеч от градските сиви декори. А най хубавата част от всичко е това, че клиента и гостите и за миг не усещат неудобствата от полевите условия в които се намират.

{ 0 comments }
error: Content is protected !!