≡ Menu

Размисли на администратора на сайта, за правилата на сайта

Правилата за публикуване и ползване на сайта са създадени само с една единствена цел, а именно да се подобри качеството на директорията за статии. Така потребителите ще намират полезна информация, а авторите ще получават по-качествени връзки и таргетиран трафик от самите статии. Забелязваме, че тази тенденция се увеличава и потребителите все по-често кликат на връзка за да отидат до източника на статията.

Правилата служат само всички да са щастливи, спазват ли се правилата, няма да има нужда да се разменят безкрайни имейли, да се доказва кой е прав и кой не е, това е абсолютно безсмислено. Мисля, че на повечето хората времето е ценно и не трябва да го пилеят, публикувайки съдържание, което е в разрез с правилата на директорията. Поне ние мислим така, а надяваме се и Вие да сте на същото мнение.

Потребителите, които нямат време да четат правилата, защото са дълги, а има много такива, вярвайте ми, рискуват материалите които публикуват в сайта, да не бъдат одобрявани и ако продължават да публикуват материали против правилата на сайта Razkazi.info, могат да бъдат забранени или да последва бан на самия потребител, което е крайна мярка и ние я използваме само в изключително крайни случаи.

Правилата се сменят винаги, когато има необходимост и основание, поради факта, че интернет е една много динамична среда и ние трябва винаги да се нагаждаме максимално бързо към нея, за да сме актуални и да има полза от директорията.

Тази статия беше написана поради зачестилите нарушения и неспазване на правилата в директорията и е насочена основно към тези, които не са чели правилата и губят нашето и своето време като продължават да публикуват статии, които ние проверяваме и не одобряваме.

Екипът на razkazi.info прави цялостна проверка на сайта за некачествено съдържание и неспазване на правилата от предишни публикации, които ще се премахнат за да стане качествена директорията за статии, с което тя да е максимално полезна за всички.

Благодарим на тези, които са прочели правилата и публикуват качествена и съобразена с тях информация. Ние ценим труда на всички потребители и желаем всеки да има максимална полза от участието си в директорията.

Затова, Администратора на Razkari.info Ви моли да прочетете внимателно правилата, и най-важното да ги спазвате, за което Ви благодарим предварително.

Пожелаваме приятен и спорен ден на всички Потребители и Автори допринасящи за сайта.

Поздрави,

Администратор

Razkazi.info

error: Content is protected !!