≡ Menu

Според роклята и бельото

Купили сте си чудесна нова рокля, но, обличайки я, нещо не ви се струва точно както трябва… Нищо чудно – не мислете, че ролята на бельото е нищожна. Погрешният избор на бельо може тотално да съсипе визията ви. За да направите максимално добър избор, съобразете се с някои особености:

– Ако роклята е с голямо деколте, изберете сутиен с максимално повдигащ и събиращ гърдите една до друга ефект. Така голямото деколте ще изглежда апетитно, дори да не сте с особено голям бюст;

– Рокля с гол гръб – разбира се, от доста години на пазара се предлагат сутиени със силиконов гръб, но не се подлъгвайте. Силиконовият гръб стои доста „евтино“, особено ако роклята е вечерна, официална. По-добър избор е сутиен от еластична, силиконова материя, който обгръща само гърдите, няма гръб и презрамки. Внимание- този сутиен е подходящ за малък и средно голям бюст. Дамите с по-пищни форми трябва да помислят за друг вариант- сутиен без гръб или пришиване на банели към самата рокля, ако моделът и материята позволяват това.

– Еластична рокля, плътно описваща тялото, от фина материя- забравете дантелите и орнаментите по сутиена. За тази рокля идеални са безшевните сутиени, които са „невидими“ под роклята и не оставят отпечатъци.

– Прозрачна, ефирна рокля – бельото трябва да бъде в максимално близък до телесния цвят. Безшевното бельо отново се оказва най-удачен избор.

– Рокля без презрамки – не се изкушавайте от силиконовите. Те простеят и, въпреки всичко, не са невидими. Най-добър вариант е сутиенът без презрамки, който обаче трябва да обхваща плътно гърдите, за да няма опасност от свличане.

– Рокля с ефект голо рамо. В този случай ви е необходим сутиен, чиито презрамки могат да се свалят и позволяват различни позиции и кръстосвания, в зависимост от особеностите на дрехата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!