≡ Menu

Най-добрата семейна пица за вкъщи в София

При доставка на храна, един от най-големите хитове в София е поръчка на семейна пица за вкъщи. Това тестено блаженство е в състояние хем да изхрани всички членове на фамилията, хем да задоволи вкусовите им претенции. В отговор на нарастващото търсене все повече пицарии в София започнаха да предлагат пици в огромен размер. Нека ви запознаем с най-добрите варианти, когато искате да поръчате от това легендарно италианско ястие за обяд или вечеря.

Victoria

Вече над две десетилетия тази пицария е синоним на високо качество на кухня, обслужване и обстановка. Това безспорно е един от най-добрите ресторанти в София, като предлага огромно разнообразие в менюто си. Все пак всички познават нивото на неговата италианска кухня с богатия асортимент от пици, паста и ризото. Затова и с право може да се каже, че веригата предлага някои от най-добрите варианти като поръчка на семейна пица за вкъщи в София.

Нашата препоръка от дългия списък е Бонифачо. Тя тежи почти 2 кг и съдържа доматен сос, пилешко роле, топено сирене, царевица, кисели краставички, кашкавал, зехтин и риган. Това съчетание на продукти и обилното количество със сигурност ще нахрани и най-гладните у дома. Контадина е дори по-голяма и също съдържа чудесни топинги. В нея има доматен сос, шунка, лук, кашкавал, маслина, риган и пресни домати. Ди Монтаня, Тоскана и богатата зеленчуково Вегетариана са също великолепен избор за фамилната трапеза. Доставката е безупречна и бърза, така че ще хапнете със сигурност топъл и вкусен обяд или вечеря.

Pizza XL

Тиранозавърски големи пици по 12 парчета, 70 см., диаметър и около 2,5 кг., – това е оръжието на Pizza XL. Ако от такова чудо не се нахрани цяла фамилия, наистина няма от какво друго! Разнообразието в менюто е добро и асортиментът постоянно се увеличава, така че винаги можете да останете изненадани с нови неща за поръчка.

Друго голямо оръжие на марката е денонощната безплатна доставка на семейна пица за вкъщи в София за продукти с диаметър 70 см., и 45 см. Проблемът е, че ако живеете дори съвсем близо извън границите на столицата, ще трябва да се бръкнете с 6 лв., за доставката. Ако поръчвате например за Божурище, пригответе си тази немалка сума.

Aladin

Тази верига за бързо хранене се слави основно с дюнерите и въобще арабската си кухня, но настъпва и в поръчките на семейна пица за вкъщи. Пиците от Aladin достигат до 2 кг., и имат 50 см., диаметър за осем парчета. Вкусът е приятен, макар че отстъпва на по-високия клас. Добрата новина е, че се предлагат редовно промоции, така че на добра цена можете да поръчате за цялата фамилия доста храни и напитки отвъд пицата.

Don Vito

Още една верига пицарии в София като, която предлага хубав асортимент, макар да е от по-нисък клас. Тук при търсенето на семейни пици за вкъщи ще намерите много варианти, така че си отделете време за оглеждане на менюто. В него ще откриете най-разнообразни избори, като всички те са с тегло 2 кг., и диаметър 60 см. Едно четиричленно семейство най-спокойно ще може да се нахрани добре с една пица. Цената при това е доста поносима.

Siciliana

Този ресторант също предлага семейна пица за вкъщи с размер 60 см като Дон Вито, ала цената е по-ниска. Едноименната „Сицилиана“ например ще ви струва само 24 лв., а в нея, освен фундаментите доматен сос и кашкавал, има също риба тон, шунка, гъби, маслини и люти чушлета. Всъщност най-скъпата пица на Siciliana струва едва 28 лв., и то е тази с морски дарове: риба тон, калмари, скариди, миди и раци. Ако обаче планирате скоро да си поръчате, знайте, че пицарията няма да работи през целия месец август.

Дано сме ви били полезни! Изберете най-добрата семейна пица за вкъщи за вас и поръчайте бързо доставка на храна до самата врата на дома си. Буон апетито!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!