≡ Menu

АкваСорс – продукти за добра кондиция

АкваСорс е фирма, която разпространява висококачествени стоки. Продукцията на компанията са супер храни, добавки към храната, естествена козметика. От скоро АкваСорс предлага на българския клиент и изключителната четка за зъби Soladey Eko. Фирмата е започнала своята дейност през 1993 г. във Англия от изключително талантливи хербалисти. До момента над петнадесет години компанията е еталон на премиум качество.

Един от най-популярните продукти на фирмата се нарича коластра Това е първото мляко на бозайниците и е с много полезни свойства. Добавен към ежедневния хранителен режим продуктът е изключително полезен и подходящ за хора ов най0различни възрастови групи.

Много хора от целият свят ползват продуктите и. Добавките на фирмата са популярни, като превъзходни и хората откриват с удивление, че с тях се зареждат със здраве, енергия и бодрост.Сред продуктовата кошница на АкваСорс могат да бъдат открити колострум, АФА, ензими, натурална козметика и др. Компанията презентира продуктите си на световния пазар, чрез дистрибутори от 1995 г. и от тогава хиляди българи се увериха във невероятното качество на добавките.

Много лекари представят супер храните, като част от програма за енергизиране.Много ентусиазирани лекари се убедиха колко добре продуктите помагат на хората. Последно презентираният продукт на фирма АкваСорс е Maka Energi и е насочен към подобряване на личния живот на жените и мъжете. Той беше представен на скорошния семинар на компанията преди няколко месеца. Семинара бе осъществен в залата на хотел Шератон в столицата. Посетителите на семинара бяха около 700 човека. Те останаха изключително удивени от информацията.

Aqua Source представя нови стоки на на потребителите на всеки 6 месеца. За нея са ангажирани някои от най-елитните европейски експерти. Рецептите на супер храните, които те измислят са конструирани с много интелект. Така фирмата, стъпила на здрави природни принципи насочва поглед уверено в бъдещето. Фирмата е призната за един от националните експерти в индустрията на благоденствието. Девизът на AquaSourse е енергия, действие, свобода. С АкваСорс бленуваното може да стане факт.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!