≡ Menu

Клинове, дамски бански, детски рокли, мъжки тениски, мъжки бански

Клинове

Клиновете са вид дрехи, които са едновременно и удобни за носене, и описващи красивите дамски крака и ханш. Моделите могат да преминават през класика – целите в черно, бяло или друг цвят, до по-пъстри решения и материи, различни от еластичните, защото стягащата функция на клиновете не е единствената, характерна за тях. Има и шикозни варианти в лак или кожа, които прилепват по тялото и придават допълнителен стил, както и комбинации от платове, за повече екстравагантност. Бъдещите майки също могат да избират измежду моделите, предназначени за тях, защото най-чаровната дама – това е бременната жена.

Дамски бански

Колкото повече епохи минават, толкова по-разнообразни и секси стават моделите дамски бански. Днес изборът е толкова огромен, че просто не остава незадоволено желание за модел – половинки, класически, цели, с добавени елементи, повече или по-малко скриващи кожата и т. н. Плажът е също арена на модата, където дефилира естествената красота, подчертана от бански, които всяка дама е избрала именно за своето си тяло, по свой вкус. Все повече се забелязва тенденционно завръщане към моделите от 60-те години на 20-ти век, но също толкова търсени са и по-изрязаните варианти, разкриващи прелести, които слънцето и водата в морето или басейна нежно разхлаждат.

Детски рокли

Малките госпожици също имат нужда от елегантност. Тя е дори необходима, за да се възпита стил и усещане за цветови решения, за да избират своята рокличка така, че да бъде всичко в тон с аксесоарите. Рокличките за мъничетата винаги предизвикват умиление и възторг, защото при тях е позволена повече свобода на украсителните елементи. Модните направления при роклите за зрелите жени диктуват моделите и за момиченцата – с тази разлика, че последните са с една или повече идеи по-разкошни в своята фееричност. За делник или празник, или просто за разходка, детската рокля е идеалното решение, за да се чувства младата госпожица елегантна.

Мъжки тениски

Мъжете предпочитат да обличат тениски в много случаи, независимо от възрастта си, защото този тип горна дреха е практична, комфортна, несъздаваща грижи и дори често неизискваща гладене. Най-разпространената комбинация от материи е памук с еластан, които играят важна роля за поддържане на телесния топлообмен на мъжкото тяло, което е по-склонно към изпотяване в сравнение с женското. Мъжките тениски са с къс или с дълъг ръкав, или без ръкави. За зимата предложенията са от вълна, която топли и регулира топлината. И макар едноцветните модели да са най-често срещани, райетата, каретата и други цветови комбинации се харесват на много господа.

Мъжки бански

Съществува широко разпространено мнение, че мъжките бански са по-семпли от дамските, което обаче не е винаги вярно. Суетата да изглеждат добре на плажа никак не е чужда на представителите на силния пол – още повече, че морският бряг е място, където те демонстрират физика и завързват запознанства. Дали ще предпочете бански тип боксерки, шорти или слипове, съвременният мъж има цветова свобода за избор, включително сред сребристи тонове и искрящи материи, без да губи мъжествения си чар. По правило, светлите материи ппдчертават кафявия загар на кожата му, а тъмните биха го допълнили, ако мъжът има по-светла кожа и сезонът за него едва започва.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!