≡ Menu

Актуални тенденции в мъжкото бельо

Хората масово се впечатляват и обръщат много повече внимание на модерното дамско бельо, което безспорно е един от най-важните аксесоари за една жена. Но не бива да пренебрегваме и представителите на силния пол и затова детаилно в тази статия ще ви запознаем с най-актуалните тенденции в тяхното бельо.

С бързото развитие на модната индустрия, дизайнерите са поставени пред огромното предизвикателство за това как да оформят иновациите и да актуализират обикновените боксерки и слипове. Както при жените, така и при мъжете, моделите бельо изключително имат силно влияние, дори и да не са преминали през кой знае колко големи промени през последните години.

Безспорен факт е, че боксерките и слиповете са най-използваното бельо от мъжете, но наравно с тях през последните няколко години навлезе и една друга тенденция, а именно да се купуват мъжки прашки. Този вид мъжко бельо е предпочитано от господата предимно през летните месеци, когато обикновено се носят по-леки и по-ефирни дрехи. През последните месеци на годината пазарът беше залят от марки за бальо, които представиха така наречените ниско-етажни боксерки.

От изключително голямо значение, както всички знаем, е материята. Памучното бельо или бельото с копринени нишки безспорно е едно от най-качествените. През тази година бяха актуални предимно тъмните шарки, тъмно синьо, тъмно зелено и марсала като най-модерен цвят. През следващата година тъмните шарки си остават актуални, а освен това те са и най-предпочитани от мъжете. Наред с тях ще бъдат и неутралните и пастелни тонове.

Ако търсите нещо по-интересно и впечатляващо, можете определено да заложите на мъжко качествено бельо с животински принтове. За дамите това пък е чудесен начин да направят оригинален подарък на половинката си за който и да е повод.

Любопитен е фактът, че според едно социално проучване, мъжете притежават три пъти повече бельо от дамите. Това доказва, че съвременния мъж държи на външния си вид не по-малко от жените.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!