≡ Menu

Алуминиеви парапети за стълбища

Стълбищните парапети с висока надеждност и качество изглеждат естетични. Алуминиевите съчетават свойствата – издръжливост, надеждност, дълголетие. Пластичността на метала позволява всякаква форма и парапети с най-странни конфигурации. Алуминиевите парапети към интериора са не просто украшение, а и гаранция за комфорт. Благодарение устойчивостта на корозия, те могат да се инсталират на места с влажност на въздуха – басейни, сауни, оранжерии, както и в хола ще изглеждат хармонично подобни парапети. Те са практични и с ниска цена, лесно не се деформират, ако се ползват правилно, служат десетилетия.

До скоро на мода бяха заварени тежки парапети, чието производство и монтаж отнемат доста ценно време. Днес задачата е доста опростена. Изработват се модули, които за няколко часа се монтират лесно, като може да се променя конфигурацията за парапети или да се заменят части, без да е нужно демонтиране на всички елементи. Поради конструктивните особености се използват по предназначение и като рамки, прегради, в мебели и метални рафтове.

Фирмите за парапети разполагат с оборудване за изработка на различни модели с технологични възможности. По отношение на качеството и цена – алуминиевите парапети са безспорен лидер, спрямо тези от инокс, метални или от ковано желязо. Ще получите компетентна помощ при избора и вземане на решение за хотел или офис, жилищна сграда, къща, вила.

Има някои места в дома, които трябва да са подсигурени с парапети за екстремна защита – стълби, балкон, външни помещения, по-стари сгради, места за деца. Те най-често са от дърво или метал. Напоследък модерни станаха парапети от метал и стъкло. Вероятно не сте се замисляли досега за значението на едни качествени и стилни парапети в дома ви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!