≡ Menu

Аромати за специални поводи

Студените месеци от годината са времето, в което има най-много празници и поводи за събирания на много хора. Дали става дума за семейни събирания, рождени дни, Коледни и Новогодишни празници или празникът на влюбените, всеки от нас иска да изглежда възможно най-добре и да впечатли околните. Именно за такива моменти се стараем най-много в приготовленията, част от които е и парфюмът, който носим. Той е една от най-важните части от цялостната визия на човек. Независимо какви парфюми предпочитаме, важно е те да не са прекалено натрапчиви и „бутащи се“ в носовете на околните. В тази статия освен няколко предложения за аромати за специални поводи, ще Ви представя и онлайн магазин, в който можете спокойно и подробно да разгледате широка гама от оригинални парфюми, дамски и мъжки, който ще задоволят предпочитанията и на най-капризните сред Вас. В следващите редове ще намерите предложения както за дами, така и за господа, които държат на своята визия и цялостното впечатление, което оставят у околните. Ако искате да бъдете неповторими и запомнящи се, заложете на някои от нашите предложения. Със сигурност няма да сгрешите!

По етикет, започваме първо с дамите и техните дамски парфюми.

  • Paco Rabanne Lady Million Prive

Със сърце от сладка малина и ванилия, този аромат ще ви накара да се чувствате невероятно неустоима всеки ден. Дамският парфюм на Paco Rabanne Lady Milion Prive излъчва блясък, лукс и елегантност.

Чрез него ще се докоснете от стила, елегантността и лукса, присъщи за истинските знаменитости. Пленителното ухание събира в себе си дървесни тонове и портокалов цвят, които няма да Ви оставят безразлични. Базата на парфюма ще продължи да Ви държи в плен с комбинация от мед, тъмно какао и пачули. Впуснете се в истинско приключение като от холивудски филм с този завладяващ аромат!

  • Roberto Cavalli Eau de Parfum

Второто ни предложение е за парфюм, излязъл на пазара през 2012г., но винаги ще бъде актуален. Ориенталско- цветния парфюм на марката Roberto Cavalli е създаден за дами, които обичат да се намират в центъра на вниманието, да приковават погледи и да бъдат неотразими. Интензивният аромат е на основата на портокалов цвят, които е символ на италианската женственост, чувственост и екстравагантност. Бобчетата Тонка, съчетание със сладка ванилия, розов пипер и тамян създават наистина отличителен аромат, който е чудесен избор за студените дни и вечери.

Следващите предложения са насочени към силния пол. Към господата, на които суетата не е чужда, които обичат да бъдат в крак с модата и не оставят визията си на заден план, само защото са мъже. Ето нашите предложения за мъжки парфюми.

  • Amouage Gold pour Homme

Ориенталският, дървесно- цветно- мускусен мъжки аромат Amouage Gold pour Homme, е въведен през далечната 1998г. Това съвсем не значи, че е забравен. Това е най-скъпият парфюм на марката, който е в продажба и до днес. В него са събрани най-скъпите, най-ценните и най-редките съставки използвани в парфюмерийната индустрия. Всичко е майсторски съчетано в този възхитителен, бляскав и уникален аромат. Топлите кадифени нотки на дървесина, природния кехлибар и цветните есенции са комбинация, която ще излъчва топлина към всички наоколо.

  • Burberry London

Британският джентълмен от улиците на Лондон може да бъде припознат във всеки мъж носещ този аромат. Той олицетворява елегантността на мъжете в костюми. Burberry London впечатлява с усещане за стил и елегантност. Свежестта на Бегемот, ароматните нотки канела и зърна черен пипер впечатляват още с първото вдишване на уханието. В сърцето на аромата се настаняват нюанси на чувствена кожа. Завършващото ухание е на кадифен мъх и качествен тютюн.

Без значение кой от ароматите ще изберете – дали ще бъде някой от по-горе предложените, или ще заложите на Ваш любим парфюм, най-важното остава уханието да съответства на Вашата същност и настроение. Съчетавайки парфюмът с душевното си състояние си гарантирате, че няма да оставите грешна представа за себе си у околните. Не забравяйте, че спомените за даден мирис оставят трайна следа в човешкото съзнание.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!