≡ Menu

Бански шорти или бански плувки – какво предпочитат мъжете

Нищо, че лятото все още не е наближило – никога не е рано да се замислите за закупуването на мъжки бански шорти или бански плувки от нашия онлайн магазин ни.

А всъщност кой е по-предпочитаният модел – банските плувки или банските шорти?

Мъжките бански шорти са вечната класика. Предпочитат ги всички мъже, независимо от това какво е телосложението им – банските шорти стоят прекрасно и на мъжете с по-слаби крака, и на мъжете с по-пълно телосложение, които се стремят да прикрият някои от несъвършенствата на фигурата си.

Този вид мъжки бански е абсолютно винаги на мода, изключително удобни са и можете да ги носите както във водата и на самия плаж, така и на крайбрежната улица на курорта, дори в заведенията или хотела докато почивате.

Мъжките бански шорти могат да са със стандартна дължина или по-дълги, от типа, който носят професионалните сърфисти.

Още един плюс на този модел мъжки бански е, че ви гарантират по-свободни движения и не водят до неприятно спарване и притискане, особено в интимната ви област.

От друга страна, има много мъже, които предпочитат да носят мъжки плувки. Те са доста по-изрязания вариант на мъжките бански, по-къси са и значително по-прилепнали. Но и те, също като мъжките бански шорти не биха ви спарвали и няма да ви стискат, защото в днешно време се изработват от висококачествени, проветриви и дишащи, бързосъхнещи материи.

Още един техен плюс е, че носейки ги, ще придобиете равномерен загар, като и по-голямата част от краката ви също ще хванат тен.

Мъжките бански плувки са вариантът, който е по-удачно да носите само във водата и на плажа.

Независимо кой от двата модела  – бански шорти или бански плувки, ще изберете за себе си, в момента има огромно изобилие от модели, цветове и материи на пазара, които ще удовлетворят и най-претенциозните мъже. Има огромно разнообразие от модели на водещи в индустрията марки и дизайнери – със сигурност ще съумеете да изберете най-подходящите за вас, които да са в унисон с индивидуалния ви вкус и ще паснат на телосложението ви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!