≡ Menu

Боровец – идеалното място за почивка по всяко време в годината

Без значение от сезона, почивката в планината винаги е идеален начин за отдих. За разлика от ваканцията на море, за която трябва да чакате подходящия сезон, отдихът в планината е великолепен, независимо от особеностите на годишното време. В това се крие и прелестта на китните планински курорти – макар и с идеята да бъдат по-посещавани по време на ски сезона, те предлагат идеални условия и за почивка и през лятото. Пък и летните горещи дни са много по-поносими сред свежестта и прохладата на планината.

Изберете Боровец за зимната ваканция

Приятен планински курорт като Боровец например може да Ви предостави страхотни условия за една приказна зимна ваканция. На територията на градчето се простират доста писти, подходящи както за начинаещи, така и за доказали възможностите си скиори. Петдесет и осем километра безупречни писти със сигурност ще се понравят на любителите на зимните спортове. Почитателите на ски скоковете и ски бягането никак не скучаят тук. Боровец е курорт, където осъществяването на всяко забавление, за което се сетите, е възможно. И сме убедени, че хората, които веднъж са били гости на градчето, пазят само положителни спомени от престоя си тук. Ако решите, че искате да си отдъхнете от скучните занимания у дома, Боровец е идеалното място за това. Предлагаме Ви да изберете някоя от чудните къщички на Вилно селище, за да бъдете сигурни, че ще разчитате на най-добрите условия

Прохладата на Боровец през лятото

Ала както казахме, Боровец е местенце, подходящо за ваканция не само през зимата, но и през лятото и въобще по всяко време в годината. Причината за това е, че просто няма как ваканцията Ви да не бъде страхотна, при положение че се намирате насред цялото очарование на Рила. Курортът се радва не само на добри заведения и забавления, но и на прелестна природа. Разходките из околността ще ви заредят положително за месеци напред. А и пикник сред природата, под топлите лъчи на слънцето, определено не е лош начин за прекарване на почивните дни. В случай че и Вие си представяте почивката по подобен начин – Вилното селище и прекрасните му къщички във финландски и полски стил със сигурност са Вашето място за отдих.

Да отдъхнете на някое чудно красиво местенце не е неосъществима мечта. Просто трябва да се огледате за подходящи кътчета, каквото несъмнено е Боровец. В планината, залагайки на курорт, който е доказал предимствата си с годините, няма как да сгрешите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!