≡ Menu

Българско Спално бельо

Българско Спално бельо – Излизайки на пазара, в търсене на спално бельо, със сигурност ще се сблъскате с множество проблеми, или по- точно казано, дилеми. Освен познатите цвят и материя, от голямо качество е да изберете и производителят. Пазарът е наситен на достатъчно голям брой спално бельо от различни производители, за да можем да си позволим да помислим и да направим един наистина добър избор, за който няма да съжаляваме след време.

Основните градове, където се произвежда качествено спално бельо, що се отнася до България, са Варна, Панагюрище, Бургас, Пловдив. Разлики в цената винаги има. И докато за голяма част от стоките, които се търсят и продават, цената е по- скоро изкуствено „надута” чрез маркетингови трикове, то при този вид стоки всичко е доста по- реално. „Българското си е българско” казват някои и до голяма степен са прави. Качеството на българското спално бельо е по-високо от вносните материали ( да не кажем в пъти). Статистиката сочи, че над 90% от хората в България, които купуват спално бельо са склонни да дадат повече пари за българско производство, вместо варианта да закупят вносно, по- евтино. Основната причина е, разбира се, качеството на изработка, следвано от здравината и надеждността.

Коя точно продукция ще изберете (Варненска, Панагюрска, Бургаска, Пловдивска или друга) зависи изцяло от Вас. Разликата се състои в изработката, не толкова в качеството. Но както всички знаем, при избора на продукти винаги трябва да се съобразяваме с цената. Както мъдри хора са казали: „Колкото е по-висока цената – толкова по-качествен ще е продукта”. Ако не сме сигурни в качеството на продуктите може да се посъветваме със съответните продавач-консултанти в магазините. Различните магазини и производители, съответно, предлагат каталози с наистина огромен избор на спално бельо. От нас, клиентите, остава единствено да подберем бельото, което на първо място е достатъчно качествено, и на второ място отговаря на нашия вкус.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!