≡ Menu

Всичко за избора на спални комплекти

Какви цветове да избираме за нашите спални комплекти?

Отдавна е известно, че цвета на материите, които се докосват до тялото ни имат влияние и на нашето здраве, а също така настроение. Така например, за хората без настроение, липса на тонус и енергия, специално се препоръчва да залагат на тези модели спални комплекти, които са изработени от червен цвят. Цветотерапията е отличен начин да повишите настроението си не само в душата си, но и на вашата спалня. Въздействието на определени цветове може да премахне напрежението и да се справите така със стреса, но и много други неща. Оранжевият цвят стимулира и дава сили, жълтият – тонизира и укрепва нашата енергия, зеления – компенсира енергийните загуби, сваля натрупаното през деня напрежение и успокоява, синия – помага Ви да се концентрирате и да охладите емоциите си, а лилавото – вдъхновява и ви дава сили за новите предизвикателства на утрешния ден!

Защо не бива да пренебрегваме избора на красивите спални комплекти?

Най-добре е да залагате на тези цветове, които стимулират енергийния поток и повдигат вашето настроение. Вече сами можете да направите този избор, благодарение на краткото ни ръководство, което Ви представихме по горе във връзка с въздействието на различни нюанси спални комплекти върху нас. Не забравяйте обаче, че не само цветовете са важни и трябва да внимавате, какви са материите на тези вещи от вашата спалня. Ние лично Ви препоръчваме да залагате на естествените тъкани, ако нямате някакви алергии. Спокойно можете да заложите на памучните комплекти, тъй като те са не само евтини, но също така много приятни на допир с нашето тяло. Емоционалните натури казват също така, че цветовете си имат свои различен аромат. Вие сами избирате, какъв да е той, закупувайте опреден оттенък от тези акценти за спалнята Ви.

Съвети при закупуването на модерни спални комплекти

Нашите съвети при закупуването на всички неща от дома Ви и стаята за почивки са простички и лесни за изпълнение, но само ако ги знаете и никога не ги пренебрегвате. Като за начало е важно да обърнете внимание на цветовото настроение, защото така можете да се заредите с енергия и да се ободрите, но само ако заложите на правилния оттенък. След това задължително се съобразявайте с размера на вашия матрак, когато закупувате новите Ви спални комплекти. Те в никакъв случай не бива да са по-тесни, за да не попаднете в неприятната ситуация пак да се налага да излизате на лов за тези елементи. Не подценявайте и материите, като тук основните видове са два – естествени и синтетични. Изборът е само ваш, но ако имате алергии, ви съветваме да заложите на втория тип.

Не подценявайте избора на вашите нови спални комплекти. Спазвайте нашите съвети, за да се радвате винаги на спокоен, здрав и комфортен сън всеки ден от седмицата!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!