≡ Menu

Готови ли сме за плажа?

Летният сезон наближава, а с него неминуемо ни обземат примамливи мисли за плаж, море и дългоочаквана почивка. И така, копнеейки за жаркото слънце и прохладния морски бриз, не усещаме кога се изнизват последните дни, белязани от отпечатъка на студеното време.

Че нямаме търпение да дойде лятото, това е повече от ясно. Въпросът е дали сме готови с избора си на подходящ за сезона гардероб. Летните дрехи носят усещане за лекота и свежест. Те са ефирни, ефектни и много удобни, особено когато ни е омръзнало от тежките зимни дрехи, които ни карат да се чувстваме някак обемни и трудно подвижни.

Летните дамски дрехи са изключително разнообразни. Магазините предлагат богат асортимент от летни рокли, поли, къси панталони и скъсени топове. Материите са тънки и приятни за носене. Памук, лен и коприна са любим избор за пролетно-летния сезон. Вталените дамски дънки също са чудесно решение. Можем да ги комбинираме с дамски потничета и тениски с весели апликации. Цветовете на летните дрехи са ярки, пъстри и свежи. Жълто, оранжево, цикламено и кралско синьо са особено актуални за пролет/лято.

Елегантни дамски сандали и чехли са идеално допълнение към лятната визия. Формата и височината на тока можем да подберем според собствените си предпочитания. В зависимост от стила си на обличане можем да заложим на висок и тънък ток или да предпочетем удобната ниска и равна подметка. Изчистени или декорирани летните дамски обувки са с интересен и ефектен дизайн и без съмнение ще се превърнат в основен акцент на цялостния ни тоалет.

Аксесоарите заемат съществено място в дамския гардероб. Наред с бижутата, дамските чанти и коланите, през лятото особено предпочитани са различните модели слънчеви очила. Предложенията за настоящия летен сезон се отличават с разнообразна форма и пъстри цветове. Фишутата с различни десени също са много подходящи, тъй като никога не излизат от мода и придават изтънченост на всеки дамски тоалет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!