≡ Menu

Дамските чанти за пролет сезон

Дамската чанта заема съществено място в женския гардероб. Този отличителен елемент от дамския тоалет има не само функционално, но и подчертано визуално значение. Чантата завършва цялостния аутфит на представителките на нежния пол, като наред с това може да се превърне и в основен акцент на тоалета.

Всичко казано дотук свидетелства, че изборът на дамска чанта е много важен, особено когато държим на стилната си визия или пък си поставяме за цел да спечелим възхищението на околните.

Дизайнерските решения за актуалните дамски чанти през пролет 2012 са изключително разнообразни. Въпреки това можем да очертаем няколко основни тенденции.

В колекциите си за пролет 2012 световноизвестните дизайнери изкарват на преден план огромните клъчове. Този тип дамска чанта, характерна за вечерния тоалет, отдавна излезе на светло и се превърна в ефектно допълнение към дневното облекло на дамите. Грамадните клъчове са с къса дръжка, като някои модели наподобяват докторска чанта.

Миниатюрните дамски чанти са другият тотален хит за пролет 2012. Дизайнерите залагат на различни стилистични решения при изработката им. Някои от моделите са с необичайна форма, а други са украсени с пайети, мъниста, златисти бродерии или ефектни метални орнаменти. Мини чантите са подходящи за елегантно вечерно облекло. Може да ги комбинирате с коктейлни рокли и обувки на висок ток.

Интересният сафари стил е поредното предложение от дизайнерите за пролет 2012. Дамските ризи, лежерните дамски сака с колан и джобове и широките ленени панталони в пясъчни нюанси са абсолютен фаворит. Ресните присъстват във всеки елемент от дамския тоалет, в това число и в дамските чанти. Преметнатите през рамо големи чанти, украсени с един или няколко пласта ресни са един от най-горещите трендове за пролетта.

Цветовете на дамските чанти за пролет 2012 са изключително наситени и жизнерадостни. Портокалово оранжево, алено червено и неоново синьо са само част от цветовите решения. Флоралните мотиви и животинските принтове също са особено актуални.

Посрещнете пролетта с ефектна дамска чанта, стилна визия и обезоръжаваща усмивка!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!