≡ Menu

Да бъдем красиви и секси вкъщи в условия на карантина

В ситуация, в която появата на коронавируса и разпространението му налагат карантина, кое е най-доброто, което можем да направим за себе си? Теодор Рузвелт е казал: „Прави каквото можеш, с каквито средства разполагаш, където си“. Това е адаптивността, така присъща на всяко живо същество, а тя е важна не само за физическото ни оцеляване, но и за устойчивостта на психиката ни.

Сатенени пижами – удобство, красота и сексапил

Доказано е, че дрехата у дома също влияе на нашето настроение и самочувствие. Най-удобната за носене безспорно е пижамата – особено сега, когато коронавирусът ни поставя „под домашен арест“. А защо тя да не бъде от сатен? Красота, нежност и класика в ежедневие, при което сме затворени вкъщи, но нашето изконно желание за самоутвърждаване си остава.

Случвало ли ви се да се чувствате уморени и некрасиви вкъщи? Причината е в това, че ви домашната роба или пижама е възможно най-старичка, нали никой не ви гледа? Това обаче не е така! Не само, че ви виждат най-близките, но и вие самите виждате себе си, и не се харесвате. Това може да ви причини депресия, подсилена от факта, че не можете да излизате навън. Елегантността у дома обаче ще направи обратното – ще ви донесе радост и добро настроение!

Сатенът е вечен, с непреходен чар. Ако има нещо добро от положението, в което коронавирусът ни поставя, то е, че можем да си отпочинем и да се погрижим за модата у дома. Сега е моментът да помислите за себе си и да си предоставите сатенена пижама, за да бъдете като кралица в спалнята, в дневната и дори в кухнята. Едно кафе, изпито с наслада и в сатенена пижама, е много по-добре освежаващо, отколкото същото, но изконсумирано в недотам естетически хубава премяна. Сред предложенията в онлайн магазина ще откриете своя модел, с който ще желаете да посрещате утрото и вечерта, да си полегнете с книга в ръка или да се разположите на дивана, облечена в нежна на допир и очарователна на вид сатенена пижама…

Изкуството да бъдем красиви не се ограничава само с показността навън, но и със стил в нашата обител – дома. Сатенените пижами са привлекателни и неустоими, даряващи ви романтика и потенциал за разпалване на страст. Можете да преоткриете себе си, своята неподозирана прелест – именно седейки вкъщи, сред наглед еднообразните дни и нощи. Те могат да се променят от дискретния блясък на пижама от сатен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!