≡ Menu

Да обновим летния си гардероб

С наближаването на лятото повечето от нас обръщат поглед към все по-ефирните и леки дрешки, които могат да попълнят гардероба им. В разгара на пролетта вече е крайно време да се отървем от тежките зимни дрехи и да оставим кожата си да се порадва на ласкавите слънчеви лъчи.

Изящни туники, предизвикателни къси панталонки, копринени роклички и ефектни топове са само част от артикулите, особено необходими през лятото. Прозрачните и мрежести материи са любим избор на дизайнерите. Ето защо дамските дрехи, предназначени за най-отпускарския сезон се отличават с чувствен силует и залагат на подчертано предизвикателното излъчване. С пълна сила важи максимата „колкото по-късо, толкова по-добре”. В резултат на това всичко е скъсено – от ефектните топове, през сезонните якета, до силно изрязаните шорти и мини полите.

Разбира се, дизайнерите предлагат и алтернативни дълги варианти на дрехите, но ако искате да сте хипер модерни, заложете на късото. Определено няма да сбъркате. А и през лятото, дори и да не сме на плажа, обичаме да се излагаме на слънце, така че колкото по-леко сме облечени, толкова по-комфортно ще се чувстваме.

Различните модели дамски сандали и чехли също са чудесно допълнение към лятната визия на представителките на нежния пол. Формата и височината на тока може да бъде подбрана в зависимост от индивидуалните предпочитания. За жените, които държат на комфорта, най-подходящи са ниските и равни подметки. А за дамите, които залагат на строго елегантната визия, чудесно решение са обувките на висок ток с изчистен дизайн.

И все пак, когато става въпрос за обновяване на летния гардероб, не бива да забравяме банските и джапанките. Те са задължителни за лятото, независимо дали ще предпочетем да се порадваме на морските вълни или ще изберем да поплуваме в някой басейн.

Крайно време е да се разходим по магазините и да изберем всичко, от което се нуждаем, за да обновим летния си гардероб. Нека посрещнем новия сезон със самочувствие и широка усмивка!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!