≡ Menu

Декорацията у дома

Нека в този кратък информативен текст се запознаем със новият начин за декорация на стените в нашият дом – стикери за стена. В повечето случаи те са ярко оцветени в широка гама от цветове. На българският онлайн (а и не само) пазар съществуват много видове и разновидности на тези продукти. Стикерите за стена подхождат за много и различни начини на приложение в нашият бит. Материалите от които са произведени позволяват да бъдат залепени трайно на стените, където да предизвикват внимание или да подчертават вашият личен стил в интериорният дизайн. На нашият пазар се продават много видове на тези невероятно свежи продукти. Стикерите за стена подхождат за много и различни приложения в ежедневието и стилове интериор.

Стикерите обикновено се продават в опаковка с няколко стикера за декорация на една стена, за различни размери стени или площи върху които да бъдат монтирани. Имате и избор на готови модели, които са налични като комплексна композиция за декорация с удобна за монтаж трансферна лента за бърз и удобен монтаж на стената. На фона на досега съществуващите възможности – рисуване или декорация със орнаментирани тапети, те придават невероятна деликатност и свежест за няколко минути и изцяло по ваш вкус. За няколко минути работа и свежестта е налице!

Стикерите за стена, не са за многократна употреба. За да се похвалите в последствие с качествен резултати, стената е необходимо да бъде чиста и никакви остатъчни петна от мазнина или релефни орнаменти, които да пречат на фолиото от което са изработени да се задържи за стената. За всеобща радост и облекчение е, че заобикаляте необходимостта от помощ от добър дизайнер и декоратор. От вас се изисква малко фантазия и избор на подходяща част от стената във вашето жилище, където желаете да акцентирате и придадете дизайнерски вид. Може първо да планирате ако не сте сигурни и чак тогава започнете залепването. Монтирани стикерите за стена безпроблемно престояват за неограничено време и в масовият случай оставят следа при отлепяне. Това на практика означава, че се подменят удобно и бързо в съответствие с вашите желания и последните модни тенденции в декорацията на стените.

Нека в заключение обобщим основните предимства на стикерите за стена.

  1. Дълъг живот на стикерите.
  2. Нямате нужда от интериорен дизайнер
  3. Невероятно разнообразие от размери.
  4. Винаги могат да бъдат заменени с други модели.
  5. Монтажът на стикери за стена е лесен детска игра.
  6. Стикерите не са скъпи.
  7. По лесно и по-приятно е от изрисуване на стените от бояджия или художник.
  8. Можете да избирате измежду стотици модели онлайн.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!