≡ Menu

Дните от седмицата, в които можете да летите с евтини самолетни билети

Като дете винаги сте искали да знаете как можете да полетите… Като възрастен, искате да знаете какво трябва да се направи за да намерите евтини самолетни билети. Не съм ли прав? В днешно време, когато времето е най-ценният ресурс, всеки предпочита пътуването по въздуха пред останалите видове транспорт по обясними причини.

При летенето обаче трябва да се знае, как освен да се пести време, да се пестят и средства. Затова, наред с ранната резервация на билети, което е доказан начин за откриване на добри оферти, трябва да знаете и в кои дни авиокомпаниите предлагат по ниски цени. Това са вторник и сряда. Да, точно така! Със сигурност ще се изненадате да разберете колко много можете да спечелите, ако резервирате вашите самолетни билети точно за тези дни. Логиката е много проста.

Всички знаем, че най-скъпите дни за извършване на полет са събота, неделя и понеделник, поради големия поток от пътуващи през почивните дни. Средата на седмицата е много по-необичайно време за пътуване, като тогава авиокомпаниите се опитват да запълнят капацитета на самолетите си, чрез предлагане на по-евтини билети. Когато една компания свали цените, всички следват примера и, заради жестоката конкуренция между самолетните превозвачи.

Въпреки, че най-евтини самолетни билети могат да се резервират вторник и сряда, има и други фактори, които трябва да се вземат под внимание. Към тях се включват дестинацията, степента на гъвкавост при избор на дати за пътуване, както и изборът да се пътува с няколко прекачвания, вместо с директен полет, който е по-скъпият вариант.

Резервирането на двупосочен билет също може да ви спести средства, в сравнение с еднопосочния вариант. Така, че просто просто запомнете тези съвети и ги използвайте когато искате да пътувате с евтини самолетни билети.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!