≡ Menu

Защо да изберем климатик

Безспорно, всеизвестен факт е, че японските климатици от висок клас, са най- добрите в цял свят. При тяхната изработка се използват най- качествените, издръжливи материали и модерни иновативни технологии. Това ги прави сравнително ефективни, икономични и безшумни. Ето защо, фирмата е вносител само на японски климатици и соларни инсталации и предлага на своите клиенти качество на високо технологично ниво.

Оттук бихте могли да вземете климатици със сплит система, които се монтират предимно в къщи и апартаменти и са предназначени за битови цели. Това представлява едно вътрешно тяло и един компресор, който е разположен отвън, на външната стена или терасата. Двете тела са свързани посредством гъвкава тръба.

Другите видове климатици са мулти- сплит системи, които представляват климатична система от едно външно тяло и няколко вътрешни тела. Вътрешните тела могат да се различават едно от друго, като те биват от типа стенен, канален подов, касетъчен. Това се определя според площта на помещението, което трябва да се затопли. Ако пък искате в дома ви е да е тихо и спокойно и същевременно с това да е достатъчно топло, с инверторните климатици на фирмата ще постигнете най- ниско ниво на шум. Те са значително по- безшумни в сравнение с конвенционалните. Така например, ако имате малко дете в къщи, няма да се притеснявате, че по време на сън ще се събуди от шума на климатика.

Трябва да знаете също, че колкото по- голям и мощен е климатикът, толкова по- шумен ще бъде той. Заедно с това, някои от новите японски климатици се грижат въздуха в стаята да е нито много изсушен, нито много влажен, което е доста добре, особено за малчуганите.

Щом вече сте взели решение да се топлите с климатик, трябва да сте наясно, че един климатик не може да отопля цялата къща или апартамент, защото той няма да може да се справи достатъчно добре и процесът му на работа няма да бъде толкова ефективен. Посъветвайте се с консултантите на фирмата за повече въпроси относно подходящите за вас климатици.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!