≡ Menu

Игри за момичета

Всички малки момичета и тийнейджърки обичат да се занимават с различни видове увлекателни дейности като гримиране, прически, обличане и т.н.

Специално за тях са съзададени най-разнообразни флаш игри на такива теми, както и много други.

За малките момиченца има забавни флаш игри с любимите им героини от филмчета, куклите Барби, понита и много други! Но това, което те наистина обичат, е да слагат различни прически и рокли на една и съща героиня и после да сравнят и да решат коя дреха и прическа ще отива най-много. Друго любимо тяхно занимание е да играят флаш игри, свързани с аранжиране на стая. Те имат богат избор от мебели, килимчета, тапети и могат да направят своята стая на приказките. Не на последно място са и игрите, свързани с маникюра и картинките за оцветяване – те също са много предпочитани сред малките момичета. Флаш игрите не само развиват въображението при тях – те също така спомагат за съзряването и разбирането на околния свят.

За тийнейджърките има по-зрели и по-креативни флаш игри – хубава прическа, модно облекло, готвене, грижа за домашен любимец. Игрите за готвене понякога са разделени на подкатегории: основни ястия, десерти, салати, а понякога всяка игра си има специално име (например „Уинкс игри“) със инструкции за готвене. За тийнейджърките има и специална категория флаш игри „Запознанство“, където има всички видове целувки, правене на сватби и други. Грижата за домашен любимец е също така интересна и полезна игра, тъй като развива чувство за любов и отговорност и към истинските животни вкъщи.

В заключение бихме могли да кажем, че всяко момиче играе интересни за него флаш игри независимо от възрастта. Все пак и на по-зрелите дами им се приисква понякога просто да седнат пред компютъра и да се забавляват през свободното си време. С голямото разнообразие от флаш игри за момичета ви гарантирам, че не само ще се позабавлявате, но също така и ще откриете различни страни на своята креативност!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!