≡ Menu

Избор на подходящя подарък за нежната половинка

Много мъже се затрудняват да изберат най-подходящия подарък за рожден ден или някакъв друг повод за любимата си и често правят банални избори като например: скъпи шоколадови бонбони, плюшени играчи и други тривиални подаръци. В тази статия ще Ви запознаем с най-баналните подаръци, от които със сигурност няма жена, която да не е получавала поне един такъв през живота си.

На първо място няма как да не поставим плюшените мечета с надпис “I love you”. По принцип е романтичен жест, но е толкова тривиален и изтъркан, колкото първата грамофонна плоча на Лили Иванова. Веднага след него в класацията за банални подаръци за жени се нареждат „романтичните бижута” – бижу със сърце, което се отваря и вътре има снимката на любимия човек или някакъв до болка познат надпис от типа „Завинаги заедно”, „Заедно и след смъртта” и т.н. Разбира се няма жена, която да не обича да й подаряват бижута, но този тип до болка познати подаръци едва ли ще трогнат и най-чувствителната жена. Следващият от най-баналните подаръци е парфюма. Дори той да бъде скъп и марков, този тип подаръци си остава един от най-често получаваните и подарявани, и едва ли ще направи особено впечатление на жената. Освен, че няма да се получи очаквания ефект, съществува съвсем реална опасност мъжа да не уцели аромата, който харесва дамата и по този начин да си вкара още един автогол със своя уж „страхотен” подарък. Няма как да не попадне в нашата класация за тривиални подаръци – романтичното бельо. В 90 % от случаите мъжете купуват красиво червено или бяло дантелено бельо, от което със сигурност жената вече има поне няколко такива в гардероба си.

Един от най-баналните и неподходящи подаръци, за какъвто й да е повод са домакинските уреди. Едва ли има жена, която ще се зарадва на тиган, тенджера или миксер, като подарък за рожден ден, св.Валентин, 8-ми март или друг повод. В този случай, ако жена Ви е по-буйна, съществува реална опасност да бъдете цапардосани по главата с подаръка си. Не на последно място, а даже на първо място в нашата класация за банални подаръци са ПАРИТЕ. Избягвайте да й давате пари, за да си купи сама подарък. Въпреки, че това може би било най-лесният начин да се отървете от тази тежка задача, някои жени със сигурност биха се обидили от това, че любимият им не знае какво харесва.

Сигурно повечето мъже вече са се отчаяли като са прочели статията и трескаво задраскват подаръци от списъка си, но все пак бъдете спокойни, дори да не уцелите точния подарък за вашата половинка не се отчайвайте, догодина ще можете да се поправите, а в крайна сметка е важен жеста, нали?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!