≡ Menu

Изработка на сайт и онлайн магазин

Една приятелка дойде при мен и ми каза, че иска да си направи личен сайт и онлайн магазин. Аз я попитах, защо са и необходими и двете и с каква цел. Отговорът беше много странен.

Тя проучвала услуги за изработка на сайт и изработка на онлайн магазин, за да популяризира продукти, които искала да продава, а във втория сайт т.е. в онлайн магазина да ги продава. Ако и Вие искате да започнете предприемаческа работа/дейност, но нямате представа за какво става въпрос то съвета ми е следния: Обадете се на някой уеб разработчик, който предлага изработка на сайт и изработка на онлайн магазин.

Консултирайте се с него и разкажете подробно какви са целите Ви и защо искате да си поръчате изработка на сайт. Предполагам самото име на поръчката “изработка на онлайн магазин” предполага направата на онлайн магазин, където да се предлагат Вашите продукти.

Следователно не можете да продавате услуги във онлайн магазин. Във втория случай Ви върши идеална работа да имате уеб сайт, който да представи продуктите и услугите Ви в Интернет. Естествено, за да Ви виждат потребителите трябва да оптимизирате сайта си или Вашия онлайн магазин. Така той ще се вижда на челни позиции в Google и много хора ще Ви посещават.

Следователно можете да натрупате много посетители и от там клиенти. Точно това е причината в наши дни всички да искат да си поръчат изработка на сайт или ако продавате продукти – изработка на онлайн магазин.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!