≡ Menu

Интериорни врати за офиса

Интериорните врати са необходими за всяко едно закрито помещение – частен дом, офис или административна сграда. До преди десет – двадесет години, вратите от дърво бяха поставяни навсякъде. Те служеха за входни врати на домове, интериорни прегради за апартамента и за офис сградите. Днес, изборът е по – голям. При нас всеки може да подбере вратата, която притежава всички необходими качества.

Вратите за офис могат да бъдат изработени от алуминий, стъкло или дърво.

Алуминиевите врати се предпочитат повече за административни сгради и учреждения, в които влизат повече хора на ден, те са по-издръжливи са и са по-лесни за почистване. Вярно е, не са по-хубави на външен вид отколкото интериорните врати от МДФ или от дърво, но все пак трябва да се направи компромис с нещо.

Когато се говори за офис сгради, стъклените и дървените врати държат първенството. При нас наблюдаваме че в последно време продължават да се купуват все повече стъклени врати за офис помещенията.

Вратите от дърво могат да бъдат монтирани за помещения, в които се намира началството и се съхраняват документи на фирмата. Този тип врата е масивна и осигурява лично пространство на работещия в кабинета. В зависимост от вида на използваното дърво за изработка, вратата може да се характеризира с високо ниво на шумоизолация. Вратите от дърво могат да бъдат открити в различни цветове, а някои от тях са декорирани с интересни дърворезби. Някои дървени врати за офиси са обгърнати с допълнителен слой от мек пълнеж, покрит с кожа. По този начин се засилва нивото на шумоизолация, а и външният вид придобива по-голяма стойност.

Стъклените врати са подходящи за разделение на офисите на наетите във фирмата работници. Стълото осигурява добра шумо и топлоизолация. Прозрачността му създава илюзия за едно общо пространство. По този начин се засилва духа на колегиалността и екипността. Работниците могат да контролират сами работния процес. Стъклените врати могат да бъдат подбирани с различни декоративни елементи. Напълно прозрачно, или матирано стъкло – това зависи от предпочитанията на работещите в офиса. При фирма ни, можете да видите всички врати в изложбената зала в София.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!