≡ Menu

Как да изберем парфюм?

Замисляли ли сте се, че има разлика между евтини аромати и евтини парфюми? Вторите са качествените и дълготрайни ухания, на които всеки иска да попадне. Това, обаче, не винаги се получава, понеже по-ниската цена в повечето случаи означава и по-ниско качество. Има и доста измамници, които се опитват да пробутват фалшиви парфюми и хващат в капана си доста хора. Как да различите двете понятия или как по-точно да не дадете парите си за нещо, което ще остане непотребно?

По отношение на пазарската ниша, заета от евтини парфюми, има хора, които мислят, че те не стават за нищо, не са трайни и качествени. Е, нека ви отворим очите – цената не е главния определящ фактор, защото съществуват парфюми от 3 лв., които ухаят невероятно, дълготрайни са и евтини, т.е. шишенцето от 300 лв. става напълно ненужно. Пестите пари и миришете хубаво – какво повече! Може да пробвате и евтините флакони, на чийто етикет е написана съответна известна марка, но цената е доста по-ниска. Сравнете с истинския скъп вариант и ще разберете, че понякога разликата не е особено голяма. Все пак, въпрос на избор, търговец и състав на парфюма. Просто трябва да обиколите търговските центрове.

Евтините аромати са шишенцата, които уличните „търговци” ви предлагат на всеки ъгъл. Това са варианта на различни евтини парфюми, имитации, които целят да ви вземат парите. Повечето продават уж техни лични изобретени ухания, а всъщност миризмата им не е нито хубава, нито нова, нито качествена, да не говорим, че въобще не са по-евтини варианти на марковите парфюми, за каквито също ги представят.

В крайна сметка вие сами избирате как да постъпите: да си вземете аромат или парфюм на по-ниска цена. Пробвайте вариантите и решете. Със сигурност ще откриете подходящия аромат, но ще ви посъветваме да не прибързвате да давате много пари за парфюм. С малко повече търсене бихте могли на откриете нещо на достъпна цена и също толкова хубаво и качествено.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!