≡ Menu

Как да направите онлайн поръчка за доставка на цветя?

Цветята могат да бъдат идеалния подарък за най-различни поводи, като рожден ден, Ден на Майката, Сватба или раждане на дете. Жест като доставка на цветя често се смята за сантиментален подарък, който поднесен на любим човек може да донесе много усмивки и радостни емоции.

Онлайн поръчка на цветя и подаръци

  • Влезте в интернет и потърсете онлайн цветарски магазини, като нашия, предлагащи услуги – поръчка и доставка на букети и подаръци до посочен адрес в цялата страна. Почти всички сайтове разполагат с богат каталог от различни цветя и букети, които можете да избирате.

  • Изборът на цветя е най-важната стъпка, за това внимателно подбирайте цветята, които искате да изпратите на любимия човек. Обикновено хората по инерция поръчват и подаряват червени рози на своите половинки, в това няма лошо, освен ако не искате да бъдете по-оригинални в избора си. Заложете на по-различни цветя като хризантеми, гербери, лилии, орхидеи, стрелиции и много други.

  • За да завършите напълно подаръка — изненада, добавете към поръчаната доставка на букети и картичка с пожелание. В нея можете да запишете всичко, което вие трудно да изречете гласно като например – „Обичам те!“, „Липсваш ми!“ или „Прости ми!“.

  • Накрая, когато правите поръчка за доставка на цветя оставете на цветарите точния адрес и телефон на ваша половинка. Така ако случайно цветаря и тя се разминат, той да може да се свържи с нея, за да се разберат кога да й предаде подаръка. Ако пък не искате да развалите ефекта от изненадата оставете вашия телефон и ако се случи разминаване, вие решите как да действате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!