≡ Menu

Как да обзаведем нашето кафене, в три лесни стъпки?

Кафетериите или т.нар. “кафета”, са най-масовият тип заведения в страната. Те са притегателно място за срещи и забавления от малки и големи, и са се наложили като едно от най-посещаваните места, в свободното време на българина.
Ежедневно се откриват нови и нови кафенета и ако сте пред прага на това, да откриете своето местенце, което да предлага скъпоценната напитка, сигурно се питате откъде да започнете.

След локацията, най-важната част от това да превърнете кафенето в желана дестинация за раздумки е интериорното решение и обзавеждането! Точно така – мислете изключително прецизно по темата “Обзавеждане за кафе”. Ето и 3 лесни стъпки, по които да помислите и да се водите, когато поемете по този не лек път.

Сепарета, бар столове и столове за Вашето кафе

Удобството е на първо място. Не се залъгвайте по прекалено ексцентрични и нестандартни решения, колкото и привлекателни да са те. Оригиналността във всяко обзавеждане за кафе е важна, но не и по-важна от удобството на Вашите клиенти.

Бар плотове и маси за кафене

Насочете се към нещо практично, лесно за почистване, леко и приятно. На пазара съществуват куп предложения, като принтове и шарки. Съобразете се с цялостното интериорно решение на вашето кафене.

Усвояване на пространствата

Още една стъпка, която трябва да премислите добре. Не гъчкайте масите и сепаретата. Вашите посетители имат нужда от комфорт, който не бива да бъде за сметка на една-две маси в повече. Помислете добре, когато обзавеждате Вашето кафене.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!