≡ Menu

Как да си изберем подходящи дамски обувки и чанта

Една жена често „се среща” с обувки, които спират дъха и. За съжаление, обаче, те не винаги са толкова удобни, колкото красиви. Друг проблем е, че понякога те не си подхождат с облеклото или аксесоарите. Този проблем се появява най-често, защото когато една дама си набележи хубав продукт, тя си го купува, независимо от всичко. Жалко е, когато нежния пол попадне в клопката на привидно удобните обувки, но след това да осъзнаят, че са направили грешка с покупката им. За да ограничите до минимум тези случаи, ще ви предложим няколко съвета, които ще ви бъдат от полза, когато тръгнете по магазините в търсенето на най-подходящите дамски обувки.

Наистина, при жените, ситуацията е сложна. Те се радват на изобилие от модели, повечето от които, обаче, са неудобни. Този път ще оставим настрани високите токчета, тъй като каквото и да си говорим – удобни високи обувки не съществуват. Въпреки че, има момичета, които се мислят за професионалистки в носенето на този тип обувки, едва ли някоя може да издържи 5 часа в дискотека, без да ги свали… Така че, ще поговорим за нормалните дамски обувки за ходене. Ако търсите такива, с които смятате да тренирате, например, не трябва да ги избирате според външния вид. Проверете дали обувките са еластични, удобни и дали лесно свикват с крака ви. Разходете се с тях още в магазина. Ако тези условия са изпълнение, това е вашият модел, независимо от това дали е с модерен дизайн или не.

Сега, може да преминем и към избора на аксесоар, а най-внушителни са добре-подбраните чанти. За да не засипете външния си вид с не толкова добър подбор, прочетете следващите редове.

Няколко просто стъпки ви делят от съвършения вид. Най-важната е, да изберете модела, който отива най-много на облеклото ви. Важна подробност е, да не слагате такъв, чиято цена е по-ниска отколкото тази на дрехите ви. Изключително много внимавайте с цвета, черното е класика, но и нещо цветно също подвига настроението.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!