≡ Menu

Как скачат продажбите, използвайки сайтовете за обяви

Добрите търговци много добре знаят за ефективността на сайтовете за обяви. Тези сайтове са много важни за показване на реклами, а често и постигане на отлични резултати относно продажбите, те могат да бъдат изключително успешни за всички видове фирми, предлагащи стоки или услуги.

Ето Ви четирите основни тайни за писане на обяви:

1.Започнете с кратко мощно заглавие:

Подобно на всяка форма на реклама, трябва винаги (и в предвид винаги) започнете рекламата със силно заглавие. Никога, никога не започнете с името на Вашата компания. Обявите се поддават с по-кратки заглавия, поради ограничения от сайтовете, но можете да изпробвате и дълги заглавия.

2.Дайте на хората причина да Ви се обадят сега:

Предложете нещо безплатно. Това може да бъде безплатна консултация, без платена среща, безплатна оценка или безплатно специален доклад.

3.Посочете Вашата информация за контакт:

Телефонните номера работят най-добре. Но какъвто и да е метода (и) за контакт, който използвате, обяснете на хората какво да правят. Например: “Обадете се сега”. “Пиши ни …”, ” Звънете сега на нашия безплатен номер …” и т.н. Това е известно като “призив за действие”.

4.Използвайте кратки изречения, които имат смисъл:

Давайте по-бързо. Нека Вашите изречения да бъдат кратки, и не използвайте необичайни думи, съкращения, акроними, и препинателни знаци.

Гарантирам Ви, че ще бъдете изненадани от резултата, който ще получите, предлагайки Вашата услуга или продукт в силен сайт за обяви.

Препоръчвам Ви този сайт за обяви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!