≡ Menu

Качествено градинарско оборудване

Ако желаете да поддържате красива и стилна градина, то имате нужда от въображение и подходящи инструменти. Трябва да поддържате градината си през всички сезони, ако желаете тя да изглежда добре. Това може да звучи като тежка работа, но с добро предварително обмисляне и правилните и качествени инструменти може да се превърне в нещо, което искате да свършите с нетърпение. Изберете градинските инструменти и аксесоари GARDENA, тъй като те не само са ефикасни, но и определено помагат да свършите добра работа всеки път. GARDENA Ви предлага чудесни възможности за избор. Инструменти с ергономичен захват и с иновативната си технология, осигуряват първокачествени резултати, така че редовната работа в градината да е удоволствие, а не натоварване.

Всеки уважаващ себе си градинар е добре да притежава определен набор от градински инструменти. Ръчните мотики, изкоренителите и разрохквателите GARDENA тип „двойна звезда” разрохкват почвата и се отличават с лекота на използване и отлична ергономичност и дизайн.

Греблата GARDENA Combisystem – за изправяне на лехи и достигане на фина почвена структура. Ръчната лопатка за разсаждане, направена от висококачествена стомана е идеална за засаждане и присаждане на растения.

GARDENA Ви дава възможност да използвате инструментите в различни приложения, в много комбинации и дължини при ръчните си продукти.

При грижата за дърветата и храстите, бихте могли да използвате някои от множеството модели лозарски ножици, ножици за кастрене на клони или овощарски ножици.

Един от най-новите модели на GARDENA са градинските ножици BP 50 Premium – те изглеждат класно и режат прецизно всеки клон. За по-дебелите клони са подходящи ножиците за рязане и кастрене, също ръчните триони – с прав или извит край.

Всеки един ръчен модел от сериите Premium, Comfort или Classic ще Ви улесни в получаването на отлични резултати.

Независимо дали е за рязане, поливане или дюзи, GARDENA разполага с правилното оборудване за всяка нужда.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!