≡ Menu

Кога да искаме изработка на онлайн магазин и кога изработка на сайт

Имам онлайн магазин и докато се сдобия с него научих много неща за Интернет и за това колко е важно да си направите онлайн магазин по правилния начин.

Преди да си поръчам изработка на онлайн магазин аз се обадих на един дизайнер и му поръчах изработка на сайт. Той не ме посъветва да си направя онлайн магазин, макар че му споменах за сферата на моята дейност, а именно търговия с продукти. След месеци се срещнах с един SEO оптимизатор, който ми предложи неговите услуги за изработка на онлайн магазин. С него седнахме и обсъдихме подробно всяко нещо, което трябваше да се знае за оптимизацията на сайт.

Точно тогава разбрах, защо услугите за изработка на сайт и самия сайт не бяха дали резултат до момента. Аз не се виждах в гугъл и по-важното никой нямаше да си поръча продукти, след като няма форма за поръчка онлайн.

Така аз реших и поръчах от оптимизатора изработка на онлайн магазин, като към това включихме вътрешна и външна оптимизация на моя онлайн магазин. Изчаках два месеца и след това резултата беше на лице. Моя онлайн магазин се класираше на предните позиции на гугъл и вече имах много поръчки. Точно затова трябва да прецените много добре какво предлагате – услуги или продукти.

Ако предлагате услуги си поръчайте изработка на сайт, ако предлагате продукти – изработка на онлайн магазин. И в двата случая обаче трябва да поръчате тези услуги от уеб разработчик, който е добре запознат с SEO оптимизацията. Така ще си осигурите и добра класация в Интернет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!