≡ Menu

Кога избираме мебели по поръчка?

Много често при обзавеждането на частни домове или административни и обществени сгради се налага да се направят мебели по поръчка. Това е свързано най-вече с размерите и предназначението на помещенията, с необходимостта да се направят по-голям брой мебели или просто с желанието на собствениците да имат нещо уникално и функционално в интериора си.

Фирмите за производство на мебели са винаги готови да откликнат на желанията на своите клиенти. Тъй като конкуренцията в този бранш е много висока, има стремеж към отлично качество на произведените продукти, както и промоции, които да привличат повече купувачи.

Проучванията показват, че най-много мебели по поръчка се търсят за обзавеждането на кухни и всекидневни. Тъй като това са места, в които се събират повече хора и за по-дълго време, а размерите на стаите невинаги са стандартни, живеещите в частни домове често прибягват до услугите на фирми за мебели по поръчка. С индивидуалните проекти на клиентите се осигурява максимален комфорт и висока ефективност на заявените продукти.

Във всяка фирма си има отговорен дизайнер за приемане на идеите. Той изяснява на купувачите някои важни детайли относно техния проект: вид на материалите, подходящо съчетаване, избор на цветова гама и форми, механизми за отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове и др. Отговорна е работата и на технолозите и производителите на мебели по поръчка, защото от тях зависи стриктното изпълнение на проектите и качественото изработване на мебелите.

Обзавеждането на каквито и да е помещения изисква не само добър усет към детайлите, но и умение да се подбере най-подходящият стил. Следвайки тези основни правила, както и съвременните модни тенденции, фирмите за мебели по поръчка създават наистина уникална и качествена продукция. Някои от тях предлагат безплатен оглед на мястото за обзавеждане, ако клиентът реши да поръчва при съответния производител. В услугата се включва още и безплатно доставяне и монтиране на мебелите, безплатен проект и дори свързване с ВиК и елмрежите. Тези бонуси компенсират по-дългия срок за доставка на всички мебели по поръчка в сравнение с тези, които веднага могат да се закупят от магазините. Чакането обаче си струва, защото, когато клиентът види на практика реализиран своя проект за обзавеждане, остава изключително доволен.

За обществените сгради най-често се дават поръчки за обзавеждане на офиси, конферентни зали, хотели, заведения и магазини. Фирмите производителки спазват стриктно условията за устойчивост на продукцията при експлоатация, както и точното й оразмеряване. Изработени в срок, предвидените за обзавеждане мебели по поръчка създават неповторим комфорт и истинско естетическо удоволствие за обитателите на помещенията. Мебели по поръчка от нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!