≡ Menu

Кой сайт за групово пазаруване да предпочетем?

От кога не съм ходил на почивки, само работа и пак работа, то не се издържа вече. Дълго мислих къде да идем с моята дружинна и измислих да си направим почивки на море, организирана от групово пазаруване.

Така ще се позабавляваме истински, ще се къпем в морето, ще се пържим на плажа, ще се ходим да ловим риба на моста. Вечерта пък ще ходим на някоя механа с оркестър, на брега на морето и ще се веселим безспирно.

В по-късните часове, може да посетим някоя дискотека и да се отдадем на луди танци, чак до сутринта. Тъкмо ще посрещнем изгрева на морето, който не е за изпускане.

Всичко това може да не бъде само блян, а реалност, с всеки един сайт за групово пазаруване. От там мога да избера такива почивки, че няма начин да не се харесат на моята компания. А моите приятели не са никак лесни, все едни претенциозни и мрънкащи. Почивки на море, ще свършат чудесна работа.

Всички обичаме морето и го предпочитаме пред планината. Само трябва да се разберем за дата на избраните от нас почивки, защото всички сме работещи и е много трудно да почиваме по едно и също време. Всъщност, това е най-трудната част от плана, за която сега се сетих, че ще ни затрудни доста.

Но няма начин, все ще се измисли нещо, за да стане планът. В групово пазаруване има достатъчно голямо наличие на почивки, за различни периоди и дати, на различни места по нашето Черно море или някъде навън. Все някоя оферта за почивки на море, ще ни устрои всичките.

Предпочитам да идем на нашето си море, защото там не е никак лошо. Познати са ми повечето курорти и малки морски селца и знам наизуст пътя и хубавите заведения. Ако идем на почивки в някоя друга държава, трябва да се убием от път, да се лутаме, докато стигнем точното място. Затова, в България на почивки на море, е най-добре според мен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!