≡ Menu

Коластра КолАктив на АкваСорс

Коластра наричаме първата течност, която отделят женските бозайници след раждане на малките си рожби. Коластрата от крави се е наложила през годините, като превъзходна супер-храна, която е подходяща за хора от всички възрасти, от малките деца до хората на преклонна възраст.

Отделянето на коластра продължава няколко часа след раждането на малките и след това течността става мляко.Затова е от изключително голямо значение да бъдем наистина убедени, че коластрата, която си купуваме е събрана през първите часове след отелването на малките теленца.

Друг важен аспект на употребата на коластра е нейната преработка и съхранение. Важно е да проверим дали в капсулата има само коластра и други полезни вещества или са добавени различни излишни “пълнители”, ролята на който е да запълват празното пространство и да създават обем с цел “оптимизиране” на цената.

Важно е да се убедим също, че стадата, от които се добива коластрата са пасищно отглеждани и при тяхното отглеждане не са използвани хормони, антибиотици и различни други вредни химикали, защото начина на отглеждане на кравите влияе в огромна степен върху качеството на коластрата, която се добива.

Коластрата с нейните растежни и имунни фактори е полезна за човека в много и разнообразни аспекти. Коластрата може да помогне на хората да поддържат отлично здраве, да бъдат в добра спортна форма, да изглеждат по-млади, да се възстановяват по-бързо след умора или различни заболявания. Повече за ползата от коластрата можете да видите тук

Коластрата е отлична съставка на най-разнообразни козметични продукти, които помагат за добрия външен вид на хората.

Компанията от Великобритания Аква Сорс доставя на българския и европейския пазар превъзходна коластра, която е добита от пасищно отглеждани ново зеландски крави. Коластрата КолАктив на АкваСорс е превъзходна супер храна, която ни осигурява много и изключително полезни и разнообразни хранителни вещества, които стандартното ежедневно хранене не ни осигурява.

Взимайки по две капсули КолАктив на ден, сутрин преди закуска ние си осигуряваме прекрасен енергиен заряд за целия ни динамичен и изпълнен с предизвикателства учебен или работен ден.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!