≡ Menu

Коледни и новогодишни празници на планина

Село Орешак намиращо се на 6 километра от град Троян, е една от дестинациите, която предлага приятно изкарване на Коледните и Новогодишни празници. Курорта е сгушен в полите на Централен Балкан, Стара Планина и е един от живописните и красиви местности за почивка в троянския Балкан! В курортното селище се намират много добри и красиви като архитектура хотели, с чудесна леглова база, които предлагат нощувки на много изгодни цени.

Един от тези хотели е хотел – Орешак, Троян. Хотела е трета категория и е известен със своята уникалност в архитектурата и предлага на своите гости освен топли и луксозни стаи, така също и кухненски салони и трапезарии, напълно обзаведени, които се ползват безплатно от гостите на хотела! А за ценителите на топлите мезета и червеното вино, хотела предлага за ползване и напълно оборудвана механа, обзаведена с две големи барбекюта, където дългите зимни нощи са винаги добре споделени с приятели.

Хотела предлага две самостоятелни крила, които се предлагат както индивидуално, така и за групови резервации. Капацитета на хотела е 30 души 6 стаи двойки, 2 стаи тройки и 4 стаи четворки.

Село Орешак предлага на своите гости и много забележителности и еко пътеки, които те пленяват със красивите си пейзажи и интересни места за посещения, а те не са малко!

Троянския манастир, трети по големина манастир в България, Панаира на художествените занаят, Природонаучния музей в с.Черни Осъм, Къньовски водопади, Зелениковски манастир, Скит Свети Никола. Видимско пръскало.

Село Орешак и най-вече хотел – Орешак, Троян са гарант за незабравимо изкарване на Вашата отпуска, фирмен уикенд, семейни и новогодишни празници!

Посетете това запазено през вековете чисто и приятно място и се потопете в релаксиращата атмосфера, съпроводена от кристално чистя въздух бликащ от фибрите на стария Балкан!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!