≡ Menu

Комфортни и удобни възглавници

Възглавници – Осигурете си комфорт и удобство за спокоен сън

Правилното съхраняване за възглавници, които не използвате е да ги приберете във вакуумни торби. Няма да събират прах и ще спестят място.
Как да почиствате и поддържате възглавниците
Това не е всичко е много важно как ги поддържате. Това е важно не само, за да си осигурите спокоен сън, а и за отличното ви състояние. Ето и какво ние даваме като съвет:

Мемори пяна – този материал е сред най-модерните в момента. Идеално запомня формата на тялото. Материалът реагира на топлината на човешкия организъм.

Защо да изберете възглавници от нас

Представените тук възглавници са на сертифицирани марки. Задоволяват критериите и на най-претенциозните потребители. Благодарение на нас ще си осигурите спокоен сън за дълги години напред. А няма нищо по-хубаво от меките легло и възглавници след тежък и изтощителен ден на работа.

Гел – всъщност към този тип възглавници е сложен допълнителен слой гел от едната страна. Намаляват температурата и са подходящи за хора, които се потят.Правилната възглавница може да ви помогне при наличие здравословни проблеми. Добре е първо да се консултирате с лекар. Нашият съвет ако имате алергии към прах – в никакъв случай не си взимайте с пълнеж от гъши пух. Там се събират прахови акарии.

Разровете се из каталога ни и ви със сигурност ще откриете на правилните възглавници за вас и вашето семейство.

Важно е да не забравите височина, защото тя осигурява правилната опора. При нас има много различни височини. Но като правите избор имайте предвид, че най-добрата позиция е, когато гръбначният стълб е изправен.

Как да изберем подходящи възглавници

Ще откриете голямо разнообразие от възглавници и понякога е достатъчно сложно да се насочите в избора на точната. Едни от най-важните фактори, които трябва да вземете под внимание, е позата ви за сън. Ако предпочитате да спите по корем ви съветваме ниска и мека. Ако сте от тези хора, които постоянно се въртят, правилният избор за вас е мемори пяна. Ако спите по гръб изберете не много висока възглавница. Има шанс да се събудите схванати ако изберете такава. Ако спите настрани, вашият избор трябва да е по-висока и твърда възглавница. Много е важно да се обърне внимание, че ако хъркате в никакъв случай не трябва да си взимате ниска такава.

Предпочитайки нас, вие избирате удобство не само през нощта, но през онези сладки дрямки през деня. Следващата причина, което трябва да не забравяте е свързан с избора на мека или твърда възглавница. На първо място със структурата. Най-оптималният алтернатива е възглавница с една камера.

Латекс – същественото при тези възглавници е, че изискват да се проветряват. Латексът е предпочитан, защото не се натрупват микроби. Материалът е дишащ и екологичен. Изберете възглавници, които отговарят на вашите изисквания. Осигурете си комфорт, предпазвайки се от болки в гърба или врата. Гъши пух и пера – съвършеното съотношение тук е 50 на 50 пера и пух. Много специалисти ги дават за пример като най-добрите. Заемат желаната от вас форма. Адаптират се идеално към размерите на тялото.

Съществен фактор е формата на възглавницата

Налице са два вида – класическа и анатомична. Формата на анатомичната следва линиите на главата, варта и раменете. Предпочитана е от хора, спящи по гръб. Класическата е избираната от клиенти, които често сменят позите по време на сън или спят по корем. Заменяйте възглавниците си редовно. Това може да става на всеки 2 години, а при добро пазене може и на 5.

Възглавницата е от изключително необходимост за добрия сън. Независимо дали е твърда или мека, висока или ниска, тя благоприятства за по-добрата почивка след тежкия ден, повишава енергията и възстановява организма от натовареното ежедневие.

Перете възглавниците на правилна температура. Трябва да се прави често, защото се съдържат много мъртви клетки и други нечистотии. Всяка една има етикет и на него пише как е правилно да се пере.

Видове възглавници, според техния пълнеж

Разновидностите са доста. Ние ще ви запознаем някои от тях.

Ако изберете на твърда такава има вероятност да ви да се чувствате, че все едно спите на бетон. Тя не е позволяваща за нагласяване според вашите удобства. Меката много бързо сменя видоизменя формата си. Докато спите е възможно да изпитате невъзможност да я нагласите спрямо вашите нужди. Правилният избор е да намерите с възглавници според вашите навици и предпочитания.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!