≡ Menu

Кухнята и трапезарията – центърът на всеки дом

Според всички главни готвачи, храната се усеща първо през очите, а след това идва вкусът. А за да бъде всичко в синхрон, много важно е и мястото, където се храните. Ето защо, кухнята и трапезарията се превръщат в централното място на всеки един дом. Правилно подредено, това пространство може да увеличи удоволствието от храната и като цяло настроението ви. Създайте трапезарията, която винаги сте искали, с помощта на някой идеи за декориране, споделени от дизайнерите на мебелитеСтара Загора. Така, тази част от жилището ви ще отговори на вашия вкус, стил и нужди.

Бляскави кухни и трапезарии

Не винаги става въпрос за маси, столове, тенджери и тигани. Помислете за кухнята и трапезарията като за едно пространство, което може да придаде блясък на дома. Ето защо, тук място могат да намерят дългите полилеи с много стъклени части и нотки на сребро или злато. Масата е добре да бъде изчистена, без излишни декоративни елементи и с плот от стъкло. Белите кожени столове със сигурност ще придадат още по-завладяващ вид на стаята. От фирмата за мебели в Стара Загора споделят, че светлините трябва да са насочени към повърхността на масата, което още повече ще засили ефекта им. Можете да допълните стаята с мебели по поръчка, които да съответстват на цялостното бляскаво оформление на трапезарията, за да постигнете шикозна елегантност.

Съвременни кухни и трапезарии

Техните отличителни черти са хром, стъкло и гланц. Днес е модерно холът и трапезарията да са в едно общо голямо помещение, но ако не искате вашият дом да бъде така разпределен, преградната стена не бива да ви притеснява. Едно страхотно предложение е тя да представлява декоративен водопад, който едновременно ще успокоява членовете на семейството и гостите, а в същото време ще придаде едно модерно, но и изключително величествено излъчване на кухнята и трапезарията. При заявката на мебели по поръчка за тази част от дома, вашето изискване трябва да бъде за опростен дизайн с прави линии. Обикновената маса с хромирани крака и черните столове са едно невероятно съчетание. Дизайнерите на мебели  в Стара Загора препоръчват осветлението да бъде фокусирано, за да може да се съсредоточи върху масата, а около нея да се разпространява мека светлина. Можете да добавите и нежни цветя като декорация.

Традиционни кухни и трапезарии

Ако каните на гости по-важни личности, то тогава е добре да заложите на традиционните трапезарии, които създават подходящата атмосфера. Кремавите цветове на стените и правилните мебели по поръчка са нещата, които могат да придадат по-строг и официален стил на тази част от дома ви. Заложете на овалната дървена маса и светлите тапицирани столове, а жълтото осветление ще добави щипка величие към цялостното излъчване. Цветната аранжировка е почти задължителна, като тя придава свежест. Сводестите дървени шкафове завършват декорирането на традиционните кухни и трапезарии.

Романтика и колорит

Те са подходящи за кухните и трапезариите на младите семейства, споделя специалистите от фирмата за мебели в Стара Загора. Тук основен цвят е този на виното, както за стените, така и за вашите мебели по поръчка. Така ще се усети силата на любовта и топлината на земята. Абажурите от плетеница ще добавят мекота и с тяхна помощ ще се получи едно много подходящо осветление за романтичните трапезарии. Можете да изпробвате всякакви цветови комбинации, но съветът на специалистите е да се заложи както споменахме на бордо, червено и техните различни нюанси.

Надяваме се, че всичко споделено от професионалистите работещи във фирмата за мебели в Стара Загора ще ви бъде от полза. Още свежи предложения можете да намерите на страницата ни.

И накрая вместо заключение ще ви споменем, че най-важното е да си представите най-добрият вариант и така да се възползвате в максимална степен от наличното пространство, за постигане на оптимални резултати.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!