≡ Menu

Къде да продадем златото и среброто си или изкупуване на злато и сребро на най-добрите цени за България

В днешно време все повече хора търсят възможност за допълнителни пари или искат да се отърват от нещо излишно и непотребно. Повечето хора притежават златни бижута, които са им били подарявани или те самите са си купували. Когато купим дреха и нейната мода отмине, ние я изхвърляме и заменяме с нова.

А какво правим с бижутата? Не е нужно да ги изхвърляме, защото сега можем да ги върнем и да спечелим от тях най-добрата възможна цена. Парите получени срещу злато могат да Ви помогнат в труден момент при плащането на сметките или да дойдат като допълнителен бонус за мечтаната екскурзия например. Бижутата в повечето случаи губят стойността си като ювелирни изделия, но запазват и дори увеличават цената си в злато. Това ги прави изключително разумна покупка. Хора, които са купували златни бижута преди по-малко от 5 години могат да се освободят сега от тях срещу дори по- висока цена, ако знаят правилното място за това. Когато човек желае да продаде златото си, той е логично да търси най-добрата цена.

В днешно време човек трябва да погледне и сравни цените, за да направи своя избор. Има много заложни къщи и златари, които купуват злато, но за да изберем най-добрата цена трябва да проучим пазара.

Има ли някой, който предлага гарантирано най- високата цена за златото и среброто в България? Отговорът е „да” и това са производителите на сребърна и златна бижутерия. Фирмата е открита през 1989г. В София. С опит в бижутерийната индустрия повече от 20 години, е една от най-реномираните Български фирми за производство на стилни и невероятно красиви бижута направени от злато и сребро.

Във фирмата работят 29 висококвалифицирани специалисти, една много голяма част от тях са със специално художествено образование.

Собственикът на фирмата. споделя: „Ние обявихме най-добрите цени за изкупуването на злато и сребро, защото смятаме, че клиентите ни заслужават най-добрите цени за тяхното злато или сребро”! Цената може лесно да се провери на сайта ни, където има актуална котировка, променяща се ежеминутно. При нас можете да продадете златни и сребърни бижута, монети, плочки, сервизи, зъболекарско злато/зъби или други предмети, изработени от благороден метал. Специалисти ще определят на място пробата на Вашите бижута и ще Ви кажат стойността им. При изкупуване няма допълнителни такси и комисионни. При по-големи количества се предлагат и по-високи цени. Има възможност за изкупуване и онлайн чрез куриерска фирма, така няма значение в кой град на България или извън нея се намирате. По-предприемчивите могат да попитат за възможността да инвестират в злато чрез нас. Магазините на фирмата в България се намират в гр. София. Ако имате нужда от информация, проверка на цената или имате въпроси, можете да се свържете с нас по телефон, имейл или уебсайт. Получете най-добрите цени за Вашето злато и сребро сега!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!