≡ Menu

Лавеци – Преминах в ПСЖ за да печеля титли

Бившият нападател на Наполи Езекуел Лавеци изрази задовоството, че ще бъде част от амбициозните планове на клуба да печели трoфеи през новия сезон.

27-годишният аржентински национал разкри, че е бил привлечен да премине във френския гранд заради огромното желание на клуба да печели трофеи.

Нападателят приключи изявите си с Наполи, за да подпише договор до 2016 година с парижани в началото на седмицата и не веднъж изрази възхищението си от амбициозния проект на ПСЖ. Френският гранд е един от фаворитите за спечелването на титлата в Лига 1 през новия сезон според много онлайн залагания в bet365 за шампионата във Франция.

Той заяви пред репортерите в Париж:

„Проектът на ПСЖ наистина ме привлече. Имам възможността да докажа себе си в клуб, който се намира в подем и ще продължи да прави крачки напред.”

„Тук имам шанса да печеля трофеи и искам да съм част от бъдещето на този клуб. Лига 1 е много силно първенство и е едно ново предизвикателство за мен, което много ми допада.”

„ПСЖ е клуб, в който мога да продължа да се развивам. Той ще стане много голям фактор в следващите няколко години. Париж е град, в който всеки би желал да живее.”

„Хавиер Пасторе вече ми сподели много хубави неща за клуба и за града. Ще се опитам да поддържам близка връзка с феновете, както го правех в Наполи.”

Много футболни залози очакват Лавеци и неговите съотборници в ПСЖ да са основен фактор в европейския футбол през следващите няколко години.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!