≡ Menu

Магията на черната рокля

Лесно е да се почувстваш специална. Всичко, от което се нуждаеш, е красива и ефектна рокля, допълнена с изящни аксесоари. Независимо дали желаеш да се издокараш за конкретен повод или пък искаш просто да изглеждаш добре, без някаква особена причина, роклята е най-подходящото решение.

Всяка жена обича да прави впечатление, без значение дали залага на по-спортния или пък на строго елегантния стил на обличане. Различните модели маркови рокли са изпитано средство, което дава възможност на представителките на нежния пол да се чувстват желани и неотразими. Марковите артикули следват актуалните тенденции за дамска мода и са сигурна гаранция за ефектна и модерна визия.

По магазините можеш да откриеш истинско разнообразие от рокли. В зависимост от предпочитанията си имаш възможност да избираш между дълги до земята рокли, модели, достигащи до коляното или пък предизвикателни мини варианти. Цветовата гама, формата на деколтето и декорациите също са съобразени с естетическия вкус на всеки от клиентите.

Класика обаче си остава малката черна рокля. Тя е въведена като задължителен елемент на женския гардероб още от емблематичната Коко Шанел. Според мнението на модните специалисти малката черна рокля е най-прекият път към постигане на елегантността. Магията й се крие в нейната непреходност, семплост и неподправено очарование. От нея лъха стил и класа. Ето защо няма да е пресилено, ако определим малката черна рокля като царицата на роклите.

Съществуват някои правила за начина, по който се носи малката черна рокля. Те са наложени още от Коко Шанел през 20-те години на XX в. Според тях роклята трябва да покрива коленете, да е изчистена от каквито и да били бродерии и декорации, да се носи с тънки черни чорапи и затворени обувки, а що се отнася до бижутата, те трябва да са семпли и изящни.

Близо век след установяването не тези модни правила, те продължават да са актуални и това отрежда водещо място на малката черна рокля сред различните модели стилни и елегантни рокли. Потопете се в магията на малката черна рокля и се насладете на удоволствието, което ще изпитате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!