≡ Menu

Мартенски идеи за почивка

Сега, през следващия месец, през пролетта, през лятото, когато и да решите да направите своята почивка, предлагаме ви няколко вдъхновяващи ваканционни идеи с полети до Европа.

Мадрид

Порадвайте се на испанското слънце през пролетта на почивка във великолепния Мадрид. Похапнете паеля и, ако имате възможност, вижте какво е да прекараш ваканцията си в хотел, който се намира в замък от XVII в. Реставрираният изцяло през 2004 г. Cat’s Hostel предлага престой на добри цени и прекрасна атмосфера за отсядане в него. В сряда там има и безплатна бира. Самолетни билети до Мадрид предлагат много авиокомпании.

Париж

Разходете се до Париж за няколко дни и се потопете в пролетната атмосфера на града. Април е чудесно време да разходки из красивите паркове и градини на френската столица. Имайте предвид обаче, че този месец е обикновено мокър в Париж и известен с внезапно изливащите се дъждове тогава. Затова вземете си чадър за всеки случай.

Берлин

Берлин е известен със страхотните си хотели и трудно може да се сравни в това отношение с който и да било друг град в Европа. Но хотелът „Hüttenpalast“ надминава и най-смелите мечти на всеки един турист. В него можете да отседнете по желание в ретро каравана, в планинска хижа или в друг интригуващ интериор, каквито хотелът предлага много. Всички стаи всъщност се помещават в бивша фабрика за прахосмукачки. Чудесно предложение за хотелски резервации, нали?

Белфаст

На 15 април тази година предстои да се навършат 100 години от деня, в който огромният лайнер Титаник се разцепва на две. В края на март пък предстои амбициозният проект в Белфаст да отвори врати. Става дума за най-голямата в света изложба, свързана с Титаник. Бъдете сред първите щастливци, имали възможност да разгледат огромният проект „Титаник Белфаст“ още при самото му отваряне на 31 март 2012 г.

Майорка

Пролетта е много подходящ сезон да посетите и красивата Палма де Майорка. Сезонът е идеален за избягване на летните тълпи и спокойни разходки из вулканичните пейзажи на това място. Ще можете също да се насладите и на историческото наследство на дестинацията, без да се загубите сред хилядите други туристи, обичайно явление за летния сезон.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!