≡ Menu

Милан искат да подпишат отново с Матри

Нападателят на Ювентус Алесандро Матри може отново да се завърне на „Сан Сиро”, от където започна състезателната му кариера, след като стана ясно, че „бяло-черните” са готови да се разделят с италианския национал.

27-годишният нападател може да напусне „Ювентус Стейдиъм” в посока Милан през летния трансферен прозорец, според последните футболни новини на онлайн изданието.

Възпитаниците на Масимилиано Алегри ще имат нужда от допълнителна мощ в нападение за предстоящия сезон, след като Макси Лопес реши да се върне обратно в Катаня и един от най-удачните варианти е именно Матри, който вече е играл в тима на „росонерите”.

44-годишният италиански стратег вече веднъж е работил с Матри от 2008 до 2010 година, когато бе на ръководния пост в Каляри и по-всяка вероятност отново ще иска да го вземе в своя тим.

Макар Матри да е продукт на младежката школа на Милан, той никога не е имал възможност да се изяви с екипа на първия отбор и след серия от участия в отбори под наем бе продаден на „старата госпожа” през 2011 година.

27-годишният национал на Италия се разви изключително много на „Ювентус Стейдиъм” и изигра много важна роля в отборана Антонио Конте през изминалия сезон. Въпреки това, според последните прогнози Серия А той ще бъде продаден, за да може „бианко-нерите” да привлекът звездата на Наполи Едисон Кавани.

Матри обаче е оценен на 16 милиона евро от Юве, което може да се окаже сериозна пречка за „росонерите”, които не се намират в добро финансово състояние.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!