≡ Menu

Монтиране на газова система на автомобил в София

Ако живеете в София и притежавате автомобил с висока консумация на гориво навярно си търсите начин как да намалите разходите си. Един много практичен и изпитан начин е да монтирате на бензиновия си автомобил газова уредба. Това носи както своите позитивни, така и негативни черти.

София като столица е съответно и най-големият град в България. Броят на автомобилите тук прогресивно нараства, като по данни на КАТ ежедневно се регистрират средно по 400 автомобила. Всички знаем за огромните задръстени пътни артерии, които се получават всеки ден. Всички знаем и как те влияят върху разхода на гориво. Също така в днешно време всеки се стреми към по-голяма, по-мощна кола, но това желание е свързано и с високата цена за горивото. Монтирането на газова система на бензиновия двигател на автомобила Ви може значително да намали разходите ви. Ще се изненадате как още на първата година първоначалната Ви инвестиция ще се възвърне напълно.

Цената на газта като гориво е близо два пъти по-ниска от тази на бензина и дизела. Това може да доведе до средно 25% по-ниски разходи. Освен това газифицирането на автомобила смъква значително консумацията на гориво по време на шофиране. Бихте могли да спестите и излишни пари поради факта, че поддръжката на газовата уредба е в пъти по-лесна и евтина в сравнение с бензиновите и дизеловите коли. Възможните повреди са по-малко и при правилна употреба и поддръжка газовата система има дълъг живот.

Газовата система е и по-малко вредна за околната среда в сравнение с бензиновата и дизеловата. Тя отделя много по-малко вредни емисии, което я прави и идеален вариант за градските силно замърсени зони.

Друг положителен момент от монтирането на газова уредба на Вашия бензинов автомобил е и намаляването на шума на двигателя, както и по-плавното потегляне и шофиране на колата.

Единственият минус от използването на газова система за Вашата кола е, че няма да можете да шофирате в няколко западни страни, в които има забрана за използването на газ като гориво, поради редица злочести пътни инциденти. За съжаление няма да можете да шофирате в тези страни дори и при наличие на документ за изправност на газовата бутилка.

Ако все още търсите начин да намалите разходите си по колата, то монтирането на газова система е перфектния начин да превърнете желанието си в реалност. Преди да пристъпите към осъществяването на монтирането е необходимо да се консултирате със специалист, относно Вашия конкретен случай. Хубаво е да проучите въпроса в кой газ сервиз в София с какви материали работят, дали имат подготвени специалисти и дали има доволни клиенти. По този начин ще си спестите много бъдещи нерви и главоболия.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!