≡ Menu

Музикалната капсула X-Mini II – Идеалният подарък

X-Mini II е портативна колонка, подходяща за свързване към мобилен телефон, компютър или лаптоп, плейър, както и към всяко друго устройство, което изкарва звук, и разполага със стандартен аудио жак (3.5 мм).

Със супер компактни размери, 6.0 х 6.0, и височина едва 4.4 см, спийкърът има изчистен дизайни черен цвят, което го прави много подходящ и хубав подарък за всеки тийнейджър, независимо то неговите предпочитания и стил.

А и защо само за тийнейджъри – всеки би се зарадвал много на подобен уникален подарък, макар че, ако не е много наясно точно за какво става въпрос, първо ще гледа в недоумение, или пък ще започне да се смее. Да, възможно е малките размери на колонката да предизвикат смях у невярващите, но когато я включат, и се убедят в нейните възможности, те ще останат приятно изненадани.

И все пак, знаем, че тийнейджърите са тези, които слушат музика във всяка свободна минута – в градския транспорт, в междучасията в училище, на улицата, вкъщи, въобще – навсякъде. За това X-Mini II е идеална за подарък на всеки тийнейджър.

Музикалната капсула позволява навързване на още 50 такива, една към друга, което прави увеличаването на звуковата вълна, прогресивно, а освен това създава и ефект, подобен на стерео.

Зарадвайте детето си, като му подарите X-Mini II. То ще бъде очаровано не само от малкия й размер и симпатичен дизайн, но и ще се впечатли от нейните възможности. Вземете музикалната капсула за себе си, и махнете старите колонки в офиса, които освен да заемат много място, почти нищо друго не правят.

Всъщност, няма да Ви поучавам на кого да купите колонката X-Mini II – дали за детето си, или пък за негов приятел, за Ваш приятел, или за самите Вас. Ще Ви кажа само, че новият притежател на тази музикална капсула ще бъде впечатлен от функционалността и компактността й.

Ако още се чудите точно какво да подарите на един почитател на музиката, без значение от неговия пол и възраст, X-Mini II е Вашето перфектно решение.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!