≡ Menu

Мъжки парфюми – две уникални предложения за подарък

Ако искате да изненадате половинката си със стилен подарък, тогава защо не му изберете един от много мъжки парфюми, които се предлагат в магазините. В случай, че не сте много запознати с мъжките парфюми, най-лесния начин да разберете какви аромати предпочита мъжа до вас е като разгледате колекцията му. Ако и това не успее да ви насочи особено можете тактично да го попитате какво мисли за някои от парфюмите, на които сте се спрели. Мъжете са много първични в избора си, тъй като те избират козметика и парфюми, които им харесват и знаят, че са подходящи за тях. Не се вълнуват на кои известен дизайнер са и колко пари струват. Щом им прилягат и ги карат да се чувстват по-добре значи няма какво да му мислят повече – купуват ги. В тази статия ще откриете две много добри предложения за подарък.

  • L’Eau d’Issey Pour Homme

Този мъжки парфюм е един от най-харесваните и избирани аромати от жени. Уханието му е комбинация от връхни нотки на кипарис, кориандър, мандарина, градински чай и свежа върбинка. Сърдечните нотки са: синя водна лилия, индийско орехче, шафран, здравец и канела. Базисните нотки се състоят на тютюн, кехлибар, мускус, индийско сандалово дърво и ветивер.

  • Eternity от Calvin Klein

Това е един от най-харесваните мъжки парфюми въпреки, че се предлага на пазара от 20 години. Връхните нотки са мандарина, лавандула и зелени растения.

Сърдечните нотки са: жасмин, босилек, здравец и градински чай, а базовите са на сандалово дърво, ветивер, розово дърво и кехлибар.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!