≡ Menu

Най-добрите съвети при пътуване до София – евтин хотел, начини за пътуване и…

Планирате пътуване до София? Може би се притеснявате за бюджета си? Ако е така, тогава вижте няколко от най-добрите съвети за пътуване с малко средства:

Нискотарифни авиокомпании, БДЖ или автобус – на българският пазар стъпиха доста бюджетни авиокомпании, които предлагат доста конкурентни цени за пътуване. Ако ви се налага да достигнете до София от някой от черноморските ни градове, билетът за самолет може да ви излезе колкото пътуване с автобус, в зависимост от сезона. През пиковите туристически месеци е по-скъпо, но през останалото време цените са доста близки. Освен това може да пътувате и с влак, което за много от хората е за предпочитане, особено на по-дълги дистанции.

Евтин хотел в София – добре е предварително да помислите за настаняването си. Хотелите в центъра на града, както и тези с много звезди ще натоварят доста бюджета ви. По-добър вариант е да се спрете на някой уютен семеен хотел, като този, което ще спести много голяма част от бюджета ви. В крайна сметка, няма смисъл да харчите огромни суми за място, където ще се прибирате само за през нощта и където ще държите багажа си. През останалата част от денонощието със сигурност ще разглеждате забележителностите на София или ще вършите задачите си.

Не харчете всичките си пари за лъскави ресторанти – след като вече сте пристигнали в столицата и сте се настанили, следващият въпрос за решаване са местата за хранене. Сметките в някой от скъпите ресторанти може да се отрази доста солено на бюджета ви. Хубавото в случая е, че в София изборът е огромен и можете да намерите места с доста добра кухня, на страшно изгодни цени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!