≡ Menu

Новите парфюми за тази година

2013 година е вече към своят край, Коледа е буквално пред вратата ни, а нова Година една седмица по-късно, но големите парфюмерийни компании не се отказват и всеки ден ни обгрижват със вниманието си, което ние виждаме по новите парфюми които не спират да идват един след друг.

Тази година модните компании наистина могат да бъдат горди със себе си и своите служители, дизайнери които представиха толкова много нови ухания различни от всичко което сме виждали досега, някои повече други не чак толкова, но като цяло като погледнем голямата картина можем да кажем, че годината бе доста пъстра по отношение на разнообразие и качество на изработката на тези парфюми които видяхме.

На кои парфюми ще наблегнем в статията

В днешната статия за новите парфюми ще се съсредоточим върху моделите които бяха показани съвсем наскоро последните няколко месеца и върху парфюмите които се очаква да се появят идните месеци. Ще се съсредоточим конкретно в най-популярните модели, защото просто обхвата на статията ще се размие ако тръгнем да представяме всички парфюми които бяха показани през годината защото числото е умопомрачително дори за мен.

Кои от тези парфюми са най-стойностни според вас?

Всички имена на новите парфюми ще бъдат вписани в списък подредени по пореден номер, като парфюмите с най-малко число в случая започваме от едно ще са по-желани, качествени, популярни според нас, но това съвсем не означава че трябва да пренебрегнете някой от останалите парфюми в списъка и да спрете да го четете НЕ напротив, както ви казахме ние сме подбрали само най-стойностните парфюми лансирани през годината и последните месеци, всички те заслужават първото място, но както знаем на практика това е невъзможно.

Ето го и списъкът с парфюмите:

  1. Bvlgari Aqva Amara според нас е лидерът в класацията. Неговото ухание стана част от добре познатата линия с парфюми на Bvlgari Aqva и се очаква да достигне нашият пазар около пролетта на 2014-та година
  2. Paris от Yves Saint Laurent е както го наричат от компанията “Вечният Разрушител”, дамски парфюм който има потенциала да задмине всички конкурентни миризми в своят клас, неговото ухание е стилно вплело в себе си изтънченият Френски вкус.
  3. Endless Euphoria е новият парфюм от Calvin Klein специално показан за дамите от много популярната линия на Американската модна къща, чиято премиера бе обявена преди една седмица. Новото ухание ще достигне Българският пазар в първите месеци на 2014.
  4. Estee Lauder Compact Collection е новата колекция от висококачествени и интересни парфюми които се надяваме да бъдат представени през средата на следващата година. Колекцията е изградена от няколко парфюма които се делят на под-колекции първата от които Solid Perfume Compact Collection последвана от Zodiac Powder Compact Collectio вдъхновена от зодиака и Starry Nights Compact Collection вдъхновена от нощното небе.
  5. На пето място идва реда на още една колекция този път от Gucci наречена Gucci Guilty Studs изградена от два парфюма единият от които Guilty Studs Pour Femme за дамите и другият Guilty Studs Pour Homme за мъжете. Те идват в уникално красиви златисти флакони.
  6. Paco Rabanne Invictus за мъже е новият парфюм създаден за мъжът победител пристигащ във флакон под формата на купа носена винаги от победителя в живота.
  7. 24 Faubourg Chaine d’Ancre е новата лимитирана версия за дамите която беше показана от Hermes. парфюма вече удари част от пазарите в Европа, но тепърва предстои да бъде показан и в България.
  8. Nina Ricci със своят нов La Tentation de Nina от колекцията Nina, новият парфюм се очаква да се появи и по нашите географски ширини точно сега преди празниците, дано да станем свидетели на уханието му преди празника, пък ако не здраве да е следващата година обезателно ще го видим.
  9. Dolce&Gabbana представи своята нова колекция The One Gold за дамите и Platinum за мъжете. Тези 2 парфюма улавят духа на младите мъже и жени които обичат изпълненият със приключения живот и безгрижни младини.
  10. Versace лансира Bright Crystal Absolu преди месец, като продължение на популярният си дамски парфюм Versace Bright Crystal, но този път в по-силна и наситена версия.

Още за парфюми в които можете да научите повече за тези ухания

  • Парфюми блог и онлайн магазин за парфюми
  • Парфюми популярно модно списание за парфюми
  • Парфюми сайт за евтини парфюми и мода
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!