≡ Menu

Нови и свежи предложения за аромати през 2012 година

Търсите разнообразие? Искате да експериментирате с нови маркови аромати? Тогава следните 4 предложения от онлайн магазина може да са ви от полза. Тези нови аромати, лансирани за пръв път тази година и да достатъчно добри, за да попаднат в класацията за най-добри нови парфюми за 2012 година.

  • Live in Love от Oscar de la Renta

Този цветен аромат, създаден от дизайнера Оскар де ла Рента е любовна песен за жени – с нотки на жасмин, портокал и бергамот. Той е опияняваща комбинация от екзотични и цветни ухания.

  • LILY от Stella McCartney

Новите дамски парфюми на Стела Маккартни са свежи, нежни аромати, който съчетават невинността на белите момини сълзи със земно ухание на трюфели. Името на тези уникални парфюми са вдъхновени от послание, което баща й споделя с майка й (Linda I Love You = LILY). Това е сантиментален аромат със сладко ухание, което се адаптира към този, който го носи. С него Вие наистина можете да усетите уханието на любовта.

  • Lavender Palm от Tom Ford

Всичко, което прави Том Форд е красиво – и това включва неговата нова ароматна гама. Lavender Palm включва ухание от два вида лавандула, розов и бял олеандър, и липов цвят, което придава на аромат магическо ухание на гора, което между другото, е нещо страхотно.

  • Cheeky Alice от Vivienne Westwood

Новите парфюми Alice на Vivienne Westwood са със забавно, цветен аромат, направени от лилии, божури и рози, което прави уханието им по-сладък вариант на парфюми Naughty.

Който и от тези парфюми да изберете, можете да сте сигурни, че няма да сгрешите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!